liberinteleorman.ro

George Pîrjol mocnește în Consiliul Județean Teleorman

12 septembrie 2015
Advertisement

Monica Vasilescu

george pirjolConsilierii județeni din Teleorman nu au prezentat până acum un raport de activitate. Au trecut mai mult de trei ani de la începerea mandatului și mulți dintre aceștia nici nu au cu ce să se laude, în afară de faptul că au fost prezenți la ședințe și au practicat „sportul” de bază în CJ: votul sincron. Pentru această activitate, sunt remunerați cu circa 500 de lei pe lună. Printre consilierii județeni aflați pe lista de plată a teleormănenilor se află și George Pîrjol, un om la locul lui, care de multe ori tace, fiindcă nu are ce face. A cuvântat de câteva ori în plenul Consiliului Județean Teleorman, unele idei i-au fost puse în practică, dar prea puțin a contat implicarea sa fragilă.

În altă ordine de idei, despre George Pîrjol se știe că este ultimul țărănist din Teleorman, cel puțin la nivel public. De când partidul său de suflet-PNȚCD-a pactizat cu PDL, uniune ce i-a adus și lui mandatul de consilier județean, nu se mai știe nimic despre formațiunea care spune că renaște pentru România ta.

Pe Facebook, consilierul are reale accese filosofice sau impulsuri în a critica neregulile societății. Uneori postează citate precum că ”nu toți cei care latră sunt câini și nu toți cei care vorbesc sunt oameni”, alteori, situații comice și reale, cum ar fi: ”cum iese vreun politician din pușcărie, cum declară că se va bate pentru schimbarea condițiilor din detenție. Dacă ar fi ieșit dintr-o școală, poate azi am fi avut și noi un sistem adevărat de educație”.

În viața reală, George Pîrjol este medic veterinar. Și nu știm cum se comportă cu animalele cărora le oferă servicii medicale, dar cu oamenii din Consiliul Județean Teleorman, George Pîrjol se poartă cu mănuși. Nu spune întotdeauna ce gândește, știind, probabil, că nu are cine să-l asculte, dar arde înăbușit la fiecare proiect aprobat pentru interese personale sau de grup (și nu ne referim aici la cele ale teleormănenilor de rând pe care îi reprezintă), deși, dacă s-ar mobiliza un pic, ar putea pîrjoli orice inițiativă nefastă județului…

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Târgul locurilor de muncă – AVATAR

Următorul articol

Dragoș Calotă a plecat de la Poroschia din cauza scheleților din dulap

Cele mai recente articole de Actualitatea politică