Gelu Pisică s-a răsculat contra unor tineri care luau ”pulsul” PNL la Țigănești

în Politica altfel

Monica Vasilescu

geluLa Țigănești, știe toată lumea că PSD-ul e de neclintit de când Gelu Pisică a pus gheara pe comună, adică de vreo câteva mandate încoace. În localitatea în care niciun alt partid nu ”face purici” de când e PSD la putere, Pisică a vopsit și stâlpii în roșu, în semn că nu e rost de o altă nuanță în viitorul apropiat.

Cu toată puterea și siguranța pe care le deține asupra unei comunități întregi, primarul în funcție s-a împiedicat de câțiva tineri care făceau un sondaj de opinie, pentru a vedea în ce ape se mai scaldă PNL în comuna riverană Alexandriei. De cum i-a văzut, conform surselor noastre, Gelu Pisică s-a comportat ca o gazdă veritabilă, adică i-a înjurat și le-a arătat, cu surle și trâmbițe, drumul înapoi.

Întrebat dacă este reală informația noastră, primarul a negat că lucrurile au stat chiar așa, presupunând, cu simțul umorului care îl caracterizează, că poate nu le-a ieșit bine sondajul și spun că nu i-a lăsat el să-l facă. Mergând pe aceeași linie a ironiei, putem să concluzionăm și noi că pe unii aleși, deși ar putea ieși la pensie de la primărie doar ținând mâinile în sân, îi dă de gol comportamentul fără niciun pic de șlefuire în toți anii în care au stat lângă condamnatul în primă instanță – Liviu Dragnea, care poate avea zeci de defecte, dar a știut întotdeauna să se poarte cu prietenii și, mai ales, cu dușmanii. Norocul lui Pisică este, totuși, că a rămas cu ceva de la Dragnea. Cu viclenia.

6 Comments

  1. Gelu PISICA este o mega personalitate locala, calibrul Marean VANGHELIE, cu doua clase mai jos!!!

  2. Vedeți, cum va bateți joc de independența editorială? Faceți ce faceți si, pornind de la un banal articol legat de Gelu Pisica(care, este clar, va ieși iar primar, indiferent de rezultatele sondajelor), va continuați planul sistematic de a-l ataca, din toate direcțiile, pe Liviu Dragnea. Oricum, făcând abstracție de acest obicei nedeontologic, per ansamblu, eu va apreciez activitatea.

  3. Cum sa dea in Liviu Dragnea la sanul caruia a crescut si trait una dintre cele doua asa zise ziariste.
    Nu musca ea mana care a hranit-o.

  4. nici nu stiu cum sa incep ,are 8 ani de primarie ..in acesti 8 ani a avut tot sprijinul [parlament,guvern dragnea consiliu judetean ] realizari..? poate grabirirea unui pseudo stadion pt nunta fetei cu un nas la fel de nepatat ca ,banicicioiu ,restul promisiunilor …podul de piatra……….in duminica alegirelor va fi ce mai mare fluctuatie de taxiuri ,toate inregistratate pe primaria tiganesti care vor circula non stop .dar totusi pentru contribuabili nu se vad efectele nici macar din satelit.;.;:))

  5. postant 2 roger ..in care din taxiurile caratoare de lipsiti de caracter vei fi la vot ,avem 8 ani gelu la primarie ,cu ce rezultate in conditiile in care ai avut guvern consiliu si prefectura judeteana ,eu sunt un platitor de taxe din care probabil esti si dta platit ,eu nu cu acest imoral am probleme ci cu voi cei care inca sunteti usori manevrabili, oameni care prin jnconstienta votului vostru ne hotariti si noua soarta,haideti sa nu ne mai bucuram la amaritul ala de ajutor social pe care interesatul ala ti-l da ca sa te faca votant ,mie de exemplu nu i-mi convine sa platesc 500 de ajutati sociali pt a deveni votatii lui pe banii nostrii ,si sa ne ierte dzeu ca ajutati bogati avem,..strazile curatate ……………………………chiar ca…. :))

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*