Gelu Pisică împarte şi… îşi face parte

în Bârfe

Cinstitul primar de la Ţigăneşti pare că se dedă golăniilor pesediste cu terenurile publice. Pe modelul Băsescu, demnitar care şi-a dat casă de la stat, Gelu Pisică îşi pune deoparte un teren. Nu pentru zile negre, ce ar putea veni în caz că pierde din mâini administraţia, ci pentru acum.

În zilele noastre, primarul îşi construieşte un restaurant ce se preconizează a fi de toată frumuseţea. Acesta este de găsit situat pe şoseaua Ţigăneştiului, lângă spălătoria auto, pe care o are, de asemenea, în custodie. Că, de… în orice domeniu de activitate, cine împarte, parte îşi face.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*