GDR a lăsat roșiorenii fără gaz

în Politica altfel

Monica Vasilescu

gazÎn cursul zilei de ieri, sute de locuințe din Roșiorii de Vede au fost văduvite, fără niciun preaviz, de furnizarea de gaze naturale. Incidentul s-a datorat exclusiv furnizorului de gaze naturale aflat în relaţii contractuale cu toţi consumatorii de gaze naturale din municipiu, ne referim aici la Grup Dezvoltare Rețele SA (GDR).

24 de ore fără gaz și tot atât de mult timp de stat fără principalele condiții de trai oferite de acest serviciu. ”A fost o problemă, inițial, dar au rezolvat-o. Acum spun că trebuie să meargă din ușă în ușă să dea drumul la gaze. Au fost oprite toate contoarele de gaz, pentru a evita problemele care pot apărea. De acord cu asta, dar problema este modul în care ei se mișcă. Dacă sunt depășiți de situație, să dea telefon la București, să suplimenteze personalul cu oameni de la celelalte puncte”, ne-a spus un cetățean revoltat.

Acesta ne-a mai spus că a informat mai multe instituții ale statului, dar nimeni nu a părut direct interest de situație, auzind chiar și uluitoarea afirmație că firma, cu un management defectuos în opinia roșioreanului, ”este stat în stat”.

Firma care distribuie gaz în Roșiori, SC Grup Dezvoltare Rețele SA, cu sediul social în București, nu a putut fi contactată pentru un punct de vedere.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*