liberinteleorman.ro

Gâdea este vestit ca bărbat de oțel

17 mai 2015

Adi GadeaBârfe: Porecla ”micul Putin” nu l-a deranjat niciodată vizibil pe Adrian Gâdea – președintele Consiliului Județean Teleorman. Nici nu ar avea de ce, dacă luăm în calcul că președintele Rusiei este unul dintre cei mai puternici oameni politici ai lumii, în ciuda altor aspecte negative create în jurul său. Dacă la fizionomie nu se îndoiește nimeni de asemănarea dintre cei doi, la caracter am fi tentați să enumerăm numai deosebiri.

Apropiații spun, însă, că în spatele atitudinii sale exterioare aparent austere, Gâdea are și un pic de viclenie. Noi îi recomandăm să mai adauge puțină minciună și disimulare, pentru că astfel nu poate ajunge decât liderul absolut al Teleormanului.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Condamnații politicianului de vârf al teleormănenilor

Următorul articol

Postaci plătiți pentru… continua întărire a partidului

Cele mai recente articole de Bârfe

Există PLUS în Teleorman?!

Monica Vasilescu Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii – rezumat la PLUS – a fost lansat sâmbătă, 15 decembrie, la Cluj Napoca, de