Gabriel Bulumac a fost desemnat liderul consilierilor locali ai PNL

în Actualitatea politică

Consilierul local Gabriel Bulumac a fost desemnat liderul grupului aleșilor locali ai Partidului Național Liberal din Consiliul local Alexandria.

Cel mai vocal consilier local din acest mandat (și singurul) va veghea la consolidarea comunicării între consilierii liberali și, totodată, la respectarea legislației locale, așa cum trebuie să procedeze membrii unui partid aflat în opoziție.

Gabriel Bulumac a intrat relativ recent în mijlocul luptelor politice. El a fost ales pe listele liberalilor la alegerile locale din septembrie 2020 și s-a dovedit a fi o achiziție bună a PNL Teleorman, având în vedere elanul pe care îl are până în prezent în implicarea sa în treburile comunității. El a „dejucat”, în câteva luni de mandat, mai multe matrapazlâcuri ale primarului Victor Drăgușin, sprijinit de anumiți angajați din Primăria Alexandria, și a „deranjat” mai multe interese personale și de grup.

Din noua postură, consilierul local Gabriel Bulumac le poate da un imbold colegilor săi care grăiesc mai rar, care au la dispoziție și alte metode de implicare dacă nu le place să-și audă vocea la microfon, una dintre ele fiind inițierea de proiecte de hotărâre, fiindcă de ani buni nu a mai avut Consiliul local Alexandria un act normativ introdus pe ordinea de zi de un consilier.

Citește și: Primarul de la Alexandria refuză dialogul cu unii consilieri locali și amenință voalat – De ce tace Drăgușin?!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*