liberinteleorman.ro

Gabi Bulumac vrea transparentizarea posturilor vacante din subordinea Consiliului Local Alexandria

Consilierul local Gabriel Bulumac a întocmit un referat prin care solicită transparentizarea posturilor vacante din subordinea Consiliului local Alexandria, având în vedere că oamenii de rând nu prea au acces la aceste funcții dacă nu dețin carnet la partid.

„Pentru că foarte mulți cetățeni mi-au semnalat faptul că posturile vacante și temporar vacante din cadrul Societăților Comerciale, care funcționează în subordinea sau sub autoritatea Consiliului Local al municipiului Alexandria, NU sunt suficient de vizibile, am decis să vin în sprijinul lor.

Astfel că, am întocmit un Referat de Aprobare, prin care încerc să aduc mai multă TRANSPARENȚĂ, îmbunătățirea imaginii publice și o relație mai bună cu cetățenii interesați de ocuparea unui loc de muncă în cadrul Societăților Comerciale care funcționează în subordinea Consiliului Local al municipiului Alexandria.

Concret, solicit acestor Societăți Comerciale să transmită și către Primăria municipiului Alexandria lista tuturor posturilor vacante, pentru a putea fi publicate pe site-ul Primăriei, într-o secțiune special creată. Voi discuta această propunere și cu colegii mei din Consiliul Județean Teleorman, pentru a încerca să transparentizăm și să informăm publicul interesat! Vă țin la curent!”, a transmis consilierul local Gabriel Bulumac.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

O refugiată ucraineancă a sărbătorit împlinirea celor 13 ani împreună cu voluntarii EUROPE DIRECT Teleorman

Următorul articol

Workshop la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Managementul deșeurilor Teleorman: Oportunități de finanțare prin PNRR

Cele mai recente articole de Actualitatea politică