liberinteleorman.ro

Fulvia și Angelică, OUT din Consiliul Județean Teleorman

2 februarie 2015

Monica Vasilescu

consilieri tradatoriAșa spune Curtea Constituțională a României, după ce a declarat neconstituțională ordonanța traseiștilor. Ordonanța 55, care a legalizat migrația aleșilor locali de la partidele pe listele unde au fost aleși, la alte partide (cei mai mulți la PSD), este în afara legii. Dacă primarii care au trecut la alt partid sunt lăsați la mâna Parlamentului în decizia de a rămâne sau nu pe funcții, consilierii locali și județeni vor pierde, pe lângă sprijinul politic, și mandatele obținute la alegerile din 2012.

Cei doi pedeliști dezertați la PSD, alături de alți 104 consilieri locali, care au transformat Marele PNL în Micul PNL, au avut aspirații mărețe în materie de administrație și au ieșit din decor. Oricum, în Consiliul Județean Teleorman, majoritatea aleșilor formează un ansamblu de obiecte care servesc la crearea cadrului unde se decid lucruri importante pentru populație. Dar asta este altă poveste.

Revenind, Fulvia și Angelică au semnat Ordonanța lui Dragnea cu urgență, în speranța că, doar așa, ea va lua directoratul Registrului Comerțului, la care se uită cu jind de mulți ani, iar el va reveni la Registrul Auto Român, unde a ocupat scaunul de șef o vreme, cam cât să afle despre ce este vorba în ecuație. Dar cum PSD nu a luat Puterea, iar ei au rămas cu… trecerea. Acum mulți regretă că au folosit pixul ”ca primarul” și nu au luat nicio clipă în calcul consecințele, dar nu știm dacă printre aceștia se numără și Fulvia Frăsineanu sau Angelică Iliescu, pentru că puţini oameni sunt atât de înţelepţi încât să prefere o critică folositoare, în detrimental laudei care îi trădează.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Secretarul de stat Alin Sergiu Costache, prezent la raportarea activității CAS Teleorman

Următorul articol

Cătălin Burcescu: ”Nițulescu trebuie să facă un pas înapoi!”

Cele mai recente articole de Actualitatea politică