Fulvia și Angelică, OUT din Consiliul Județean Teleorman

în Actualitatea politică

Monica Vasilescu

consilieri tradatoriAșa spune Curtea Constituțională a României, după ce a declarat neconstituțională ordonanța traseiștilor. Ordonanța 55, care a legalizat migrația aleșilor locali de la partidele pe listele unde au fost aleși, la alte partide (cei mai mulți la PSD), este în afara legii. Dacă primarii care au trecut la alt partid sunt lăsați la mâna Parlamentului în decizia de a rămâne sau nu pe funcții, consilierii locali și județeni vor pierde, pe lângă sprijinul politic, și mandatele obținute la alegerile din 2012.

Cei doi pedeliști dezertați la PSD, alături de alți 104 consilieri locali, care au transformat Marele PNL în Micul PNL, au avut aspirații mărețe în materie de administrație și au ieșit din decor. Oricum, în Consiliul Județean Teleorman, majoritatea aleșilor formează un ansamblu de obiecte care servesc la crearea cadrului unde se decid lucruri importante pentru populație. Dar asta este altă poveste.

Revenind, Fulvia și Angelică au semnat Ordonanța lui Dragnea cu urgență, în speranța că, doar așa, ea va lua directoratul Registrului Comerțului, la care se uită cu jind de mulți ani, iar el va reveni la Registrul Auto Român, unde a ocupat scaunul de șef o vreme, cam cât să afle despre ce este vorba în ecuație. Dar cum PSD nu a luat Puterea, iar ei au rămas cu… trecerea. Acum mulți regretă că au folosit pixul ”ca primarul” și nu au luat nicio clipă în calcul consecințele, dar nu știm dacă printre aceștia se numără și Fulvia Frăsineanu sau Angelică Iliescu, pentru că puţini oameni sunt atât de înţelepţi încât să prefere o critică folositoare, în detrimental laudei care îi trădează.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*