liberinteleorman.ro

Fulvia Frăsineanu s-a specializat în afaceri de tip “tun”

20 iunie 2015

Fulvia FrasineanuCarmen Dumitrescu
Fulvia Frăsineanu este o femeie incredibilă. Nu, nu e un compliment! Pentru că incredibilul n-are nimic de-a face cu atributele personale ale actualului consilier judeţean, vizând mai degrabă faptele onorabilei doamne. Fapte care par, şi dacă ne poziţionăm pe lună, foarte greu de crezut. În primul rând, Fulvia nu este o femeie oarecare. Ea este o doamnă foarte bogată, căsătorită cu un fost edil al comunei Orbeasca, Gheorghe Frăsineanu. Ziarul nostru a mai relatat amănunte legate de averea impresionantă a celor doi, care s-a născut parcă din prea puţine eforturi şi cu prea puţine documente fundamentate legal. Despre dubla personalitate a lui Gheorghe Frăsineanu, care n-a ştiut niciodată prea clar dacă e medic sau primar, vom veni cu detalii şocante într-o ediţie următoare. Acum, însă, ne vom rezuma la o afacere de familie a unor şmecheri de Orbeasca, afacere administrată iniţial de soţul Fulviei şi ulterior de Fulvia însăşi. Societatea administrată de Fulvia Frăsineanu s-a numit MediFrax, ulterior denumirea modificându-se puţin în funcţie de situaţia politică şi financiară a celor doi soţi. Interesant este că pentru a încheia contracte de prestări servicii medicale cu Casa de Asigurări de Sănătate este necesar ca societatea să fie medicală şi să fie administrată de un medic. Fulvia n-a reuşit să fie în viaţă, fie că-i place, fie că nu, mai mult de un simplu inginer constructor. Astfel, firma înfiinţată în anul 2004 a încheiat contracte cu CAS Teleorman, soţul Fulviei fiind pentru o bună perioadă din derularea acestor contracte primar de comună, cu cabinet medical în Orbeasca. Purtătorul de cuvânt al CAS Teleorman, Mihalea Popa ne-a mărturisit cu privire la acest subiect, că are cunoştinţă despre derularea unor contracte cu firma MediFrax, însă a declarat că dacă aceste contracte s-au semnat în condiţii de incompatibilitate sau de fals în declaraţii, responsabilitatea nu revine Casei de Sănătate: “Colegiul Medicilor dă avizul, precum şi cei de la Registrul Comerţului. Dacă acolo s-a intervenit în vreun fel, noi nu avem nicio vină. Totuşi, dacă n-ar fi avut o treime din angajaţi medici, Colegiul Medicilor nu şi-ar fi putut da avizul. Dar să nu uităm că e posibil ca pe parcurs să fi intervenit schimbări pe care ei să nu le fi adus la cunoştinţa instituţiilor menţionate. Mai ales că e o chestiune pe propria răspundere!”
Interesant rămâne faptul că Fulvia ar fi putut “fenta” cel puţin Registrul Comerţului, pentru că prestează şi pe acolo. Şi, pe măsură ce aflăm mai multe detalii despre subiect, succesul familiei Frăsineanu pare desprins dintr-un roman absurd, în care statul stă aplecat în faţa unor indivizi destul de palizi, în esenţă. De pildă, surse din Primăria Orbeasca pretind că a fost o perioadă în care soţul Fulviei semna şi contracte de prestări servicii medicale în timp ce-şi desfăşura mandatul de primar. În definitiv, Medi Frax a fost, poate, unul dintre marile “tunuri” date statului de politicienii Teleormanului. Aşa se explică acum şi considerabila avere a soţilor Frăsineanu, dar şi imensele gafe ale fostului primar de Orbeasca, despre care presa momentului relata că punea ştampila de medic pe documentele de la primărie. Pe marginea acestor aspecte vom reveni, însă ne e teamă că incredibila Fulvia nu-şi mai revine. Nu de alta, dar MediFrax, radiată la un moment dat, s-a revigorat şi are în continuare contracte cu CAS. Până la urmă, perseverenţa e cheia succesului în orice fel de afacere.

Advertisement

2 Comments

  1. voi nu stiti cine e ffulvia , cind isi pune ceva in gand nu se da in laturi de la nimic isi scoate tot arsenalul de lupta, desi s-a cam ruginit

  2. Sotul lui Fulvia a fost membru la toate partidele din Romania.
    Fulvia se plimba de la PDL(PNL) la PSD in functie de interesele
    economice pe care le are.
    Atentie Angelica Iliescu este clona politica a Fulviei !!!!!
    Sa speram ca cei in drept vor face liniste privind aceste persoane.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Primarul de la Vedea, Aurel Drăghici, culege laurii trecerii la PSD

Următorul articol

Lucian Iotu “trebuieşte” să fie viceprimar, dar de ce “trebuieşte” să vorbească?

Cele mai recente articole de Actualitatea politică