liberinteleorman.ro

Frații Râciu, unul arestat, celălalt eliberat

24 august 2015
Advertisement

Monica Vasilescu

arestBogdan și Giulio, frații folcloristei de origine teleormăneană – Silvana Râciu, au fost arestați în aprilie 2013, pe motiv ca ar face parte dintr-o rețea infracțională alături de alte 12 persoane. Recent, cei doi au fost separați, în sensul că doar Giulio a mai rămas în arest preventiv, fratele său fiind eliberat sub control judiciar.

În dosarul în care sunt implicați, instanța a amânat cauza la cel mai recent termen, urmând a fi citați unii martori. În aceeași soluție, judecătorii au constatat legală și temeinică măsura arestării preventive a inculpatului Platon Giulio, aflat în Arestul IPJ Teleorman, dar și măsura controlului judiciar, dispusă prin decizia nr.188/C/7.04.2015 de către Curtea de Apel București, faţă de Bogdan Rîciu, Candoi Marian și Minică Ionuț. Inculpații au termen pe fond în data de 29 septembrie 2015.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Groapă semnalizată cu tehnică de Ciolănești

Următorul articol

Plus/minus – Daniel Banu și Mioara Toțe

Cele mai recente articole de Actualitate