liberinteleorman.ro

Frații Finuțu’ și-au petrecut sărbătorile acasă

10 ianuarie 2015

Monica Vasilescu

dan_finutu_casaArestați preventiv pentru săvârșirea unor infracțiuni de evaziune fiscală, Georgian și Miklea Stan, copiii lui Dan „Finuţu“, celebrul afacerist din satul Buzescu, dar și ceilalți inculpați din dosar, au izbutit cu cererea lor de a pleca acasă. Nu în stare de libertate, ci în arest la domiciliu, formulă de pedepsire des întâlnită de când cu noul Cod Penal.

Solicitarea celor doi a fost acceptată de către judecătorii de la Tribunalul București chiar înainte de Crăciun. În data de 23 decembrie 2014, soluția instanței a fost: ”În baza art.207 C.pr.pen constată legalitatea și temeinicia arestului la domiciliu dispus față de inculpații Stan Ilie Miklea, Stan Georgian, Stănescu Liliac, Stănescu Cătălin si Stănescu Dragoş”.

Potrivit unor surse, Georgian și Miklea nu se află la niciuna dintre locuințele din Buzescu, ci în București, acolo unde familia Stan deține mai multe proprietăți.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

BASCHET: BCT Alexandria – învingătoare

Următorul articol

Gheorghe Budică, primarul de la Orbeasca, în luptă cu ANI

Cele mai recente articole de Actualitate