liberinteleorman.ro

Foto: Urmărire ca-n filme în Alexandria! Polițiștii au depistat 45.200 țigarete de contrabandă

Peste 45000 de țigarete de contrabandă, ascunse în mașină

Ieri, 11 septembrie, polițiștii din Alexandria au indisponibilizat 45200 țigarete de contrabandă de la un bărbat în vârstă de 44 de ani, din județul Olt, depistat în trafic, la volanul unui autoturism. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

La data de 11 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alexandria au oprit pentru control un autoturism al cărui conducător auto, un bărbat în vârstă de 44 de ani din comuna Nicolae Titulescu, județul Olt, a refuzat să deschidă portbagajul mașinii, continuându-și deplasarea în mare viteză.

Două echipaje de poliție au plecat în urmărirea acestuia pe mai multe străzi din localitate, iar în încercarea de a se sustrage controlului polițiștilor, pe timpul deplasării autoturismul în cauză a acroșat două autoturisme care erau parcate regulamentar.

Conducătorul auto a fost oprit pe o stradă din municipiu, iar în urma controlului efectuat asupra autoturismului polițiștii au descoperit 45200 țigarete de contrabandă, nemarcate fiscal, acestea fiind ridicate în vederea cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,contrabandă asimilată’’, urmând a se propune soluție prin Parchet.

De asemenea, polițiștii au indisponibilizat autoturismul folosit la transportul țigaretelor.

Față de bărbat a fost luată măsura reținerii, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței pentru a dispune în cauză.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Liberalul Adrian Savu s-a jucat cu deșeurile periculoase și a fost un pic reținut

Următorul articol

Liviu Dragnea a ieșit pentru prima dată din închisoare! Audieri cu ușa închisă la Tribunalul București

Cele mai recente articole de Actualitate