liberinteleorman.ro

Fotbalul feminin se dezvoltă în judeţul Teleorman

2 iunie 2018

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Copilului, AJF Teleorman împreună cu CS Universitatea Alexandria şi ISJ Teleorman au organizat Cupa 1 Iunie la fotbal feminin, categoria U 13.

La această competiţie au participat sportive din precum: Şcoala Gimnazială Mavrodin, Şcoala Gimnazială Călineşti, Şcoala Gimnazială Mârzăneşti, Şcoala Gimnazială Răzmireşti, Şcoala Gimnazială Poroschia, Şcoala Gimnazială Suhaia. Competiţia s-a desfăşurat astfel, echipele au fost împărţite în două grupe iar în urma rezultatelor din grupe, echipele au mai disputat câte un meci pentru finalizarea clasamentului final. Rezultatele competiţiei au fost următoarele:

Şcoala Gimanzială Călineşti – Şcoala Gimnazială Suhaia  2-0

Şcoala Gimnazială Mavrodin – Şcoala Gimnazială Poroschia 1-0

Şcoala Gimnazială Mârzăneşti – Şcoala Gimnazială Călineşti 0-1

Şcoala Gimnazială Răzmireşti – Şcoala Gimnazială Poroschia 0-1

Şcoala Gimnazială Suhaia – Şcoala Gimnazială Mârzăneşti 0-2

Şcoala Gimnazială Mavrodin – Şcoala Gimnazială Răzmireşti 0-0

Locurile 5-6 Şc. Gimnazială Suhaia – Şc. Gimnazială Răzmireşti 1-2

Locurile 3-4 Şc. Gimnazială Poroschia – Şc. Gimnazială Mârzăneşti 1-2

Locurile 1-2 Şc. Gimnazială Călineşti – Şc. Gimnazială Mavrodin 1-2

La sfârşitul jocurilor, sportivele au primit din partea organizatorilor cadouri iar fiecare echipă participantă a primit câte două mingi. De altfel, au existat premii pentru cel mai bun jucător şi cel mai bun portar al competiţiei.

”Este a treia competiţie pe care o organizăm în ultimele 6 luni la această categorie de vârstă. Cu prilejul acestor întreceri sportive am descoperit multe fete care au aptitudini pentru a practica fotbalul şi sperăm să le atragem către practicarea acestui sport într-un mod organizat. Încercăm să dezvoltăm acest sport şi în judeţul Teleorman iar acest lucru începe să prindă contur, majoritatea profesorilor de educaţie fizică fiind interesaţi să participe cu echipele reprezentative ale şcolilor în competiţiile organizate la nivel judeţean! Menţionez că majoritatea fetelor care fac parte din echipa CS Universitatea Alexandria provin din astfel de competiţii, ele fiind componente şi ale loturilor naţionale. Ţin să le mulţumesc celor care sunt implicaţi în acest proiect de dezvoltare a fotbalului feminin din judeţul nostru!”, a declarat profesorul Călin Pistolea.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Video: Un câine a fost legat de mașină și târât de un fost profesor din Turnu Măgurele

Următorul articol

Cargo a ridicat Zimnicea în picioare. Sute de oameni au strigat România!

Cele mai recente articole de Sport

Locul 4 pentru baschetbalistele U13

Echipa feminină de baschet U13 CSM Alexandria a participat, recent, la turneul final B al Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă.