liberinteleorman.ro

Fotbalul feminin alexăndrean, fără înfrângere în ultimul weekend al lunii aprilie

1 mai 2018

După ce duminică, 29 aprilie 2018, echipa de senioare a clubului Universitatea Alexandria a obținut un punct în fața unei echipe mai experimentată, Heniu Prundu Bârgăului, echipa de junioare U 15 a Universității a câștigat cu 3-0 împotriva echipei CSS Târgoviște.

Astfel, în jocul senioarele, rezultatul final a fost 1-1, golul gazdelor fiind marcat de Oana Dumitrache din penalty în minutul 88. După acest joc, echipa alexăndreană a urcat până pe locul 5, acumulând 16 puncte din 14 meciuri. Echipa trimisă în teren de antrenorul Călin Pistolea a fost următoarea: Georgiana Gologan, Patricia Jderu, Oana Dumitrache, Iulia Iorgoni, Ana Maria Boldeiu, Andreea Diță, Cristina Tudorache, Otilia Durlă, Denisa Geaptar, Claudia Pană, Cristina Sandu. Rezerve: Pencea Andreea, Necula Silvia, Ivan Ștefania. Următorul meci al senioarelor va avea loc pe data de 20 mai, împotriva echipei Fair Play București.

La o zi după remiza senioarelor, junioarele U 15 ale Universității au disputat, pe teren propriu, derby-ul Grupei E, împotriva echipei CSS Târgoviște, obținând o victorie clară cu scorul de 3-0. Pentru echipa antrenată de profesorii Victor Cioacă și Stoian Liviu au marcat: Panait Cătălina, Trifu Cristina și Cercel Alexandra. Jucătoarele folosite de cei doi au fost: Pencea Andreea, Răducu Alexandra, Cojocaru Bianca, Rizea Gabriela, Trifu Cristina, Arvat Ioana, Pană Eliza, Ivan Antonia, Radu Mădălina, Panait Catalina, Frincu Elena, Cercel Alexandra, Rizea Silvia, Rosioru Victorita. După această victorie, junioarele clubului alexăndrean se află pe primul loc, cu 5 victorii din 5 meciuri, având șanse mari de a se califica la turneul final.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

”Tehnocratul” Dragoș Pîslaru, contract de 153.510 lei cu CJ Teleorman

Următorul articol

Limuzina de vacanță a lui Dragnea nu e consemnată în declarația de avere, dar e înscrisă pe firma fiului

Cele mai recente articole de Sport

Locul 4 pentru baschetbalistele U13

Echipa feminină de baschet U13 CSM Alexandria a participat, recent, la turneul final B al Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă.