Fotbal-tenis: Triumf mondial cu Florina Chiar şi Paula Paraschiv

în Sport

Monica Vasilescu

F. Chiar - P. Paraschiv

România a intrat, din nou, în cea mai importanța competiție a lumii cu gândul sa readucă în țara titlul mondial. Şi a reuşit. La turneul final al Campionatului Mondial de Fotbal-Tenis de la Nicosia, Cipru, din perioada 18-25 octombrie 2014, naţionala de Fotbal – Tenis a României a pus în palmaresul reprezentativei titlul mondial.

Din lot au făcut parte şi sportivele teleormănence Florina Chiar şi Paula Paraschiv, recunoscute pentru performanţele lor, alături de senioarele: Gherghel Anamaria, Rizescu Ana Maria, Petricas Alexandra, Bivolaru Letiţia, Lica Mariana.

Reamintim că Florina Chiar se numără printre sportivii de seamă ai Teleormanului. Ea a reuşit să obţină titlul de vicecampioană europeană la proba de dublu, la senioare, iar la triplu a luat medalia de bronz, pe lângă multe alte distincţii.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*