Fotbal feminin: Debut cu victorii pentru junioarele U 13 în Campionatul Național!

în Sport

Duminică, pe terenul de la Liceul Tehnologic nr. 1 Alexandria, s-au disputat primele jocuri din cadrul Campionatului Național U 13, sportivele noastre întâlnind echipele LPS Viitorul Pitești și Atletic Drobeta Turnu Severin, reușind să câștige ambele partide: 2-0 cu LPS Viitorul Pitești, goluri Pană Eliza și Ivan Antonia; 1-0 cu Atletic Drobeta Turnu Severin, gol Ivan Antonia.

Universitatea Alexandria a fost repartizată în grupa a cincea, alături de Academic Craiova, Atletic Drobeta Turnu Severin și LPS Viitorul Pitești. Jucătoarele trimise în teren de antrenorul Adrian Mazilu au fost următoarele: Chivu Maria Petre Andreea, Potcovaru Gabriela, Sima Georgiana, Mazilu Sara, Chera Natalia, Bobirnila Denisa, Pană Eliza, Ivan Antonia, Voidoc Alina, Feraru Florina, Bogdan Bianca.

Următorul turneu va avea loc în luna octombrie la Craiova, unde fetele noastre o să întâlnească echipele Academic Craiova și LPS Viitorul Pitești. În această perioadă echipa de senioare a Universității Alexandria se află în pauză competițională, având mai multe jucătoare selecționate la reprezentativele U 17 și U 19 ale României, pentru a disputa turneele de calificare la Campionatul European de anul viitor.

Astfel, Liga I de fotbal feminin se va relua pe data de 13 octombrie, cand Universitatea Alexandria va întâlni în deplasare echipa Vasas Femina Odorheiul Secuiesc.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*