liberinteleorman.ro

FOTBAL FEMININ: Călin Pistolea este antrenor principal la naționala Under 15 și 16

28 ianuarie 2015
Advertisement

Monica Vasilescu

calin pistoleaRezultatele excepționale pe care le-a obținut antrenând echipa Universitatea Alexandria i-au adus profesorului Călin Pistolea binemeritatul post de antrenor principal la două grupe de vârstă, naționala Under 15 și 16.

Decizia a fost luată de Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal. ”Este un vis devenit realitate. Îmi doream de mult timp să ajung la un nivel la care să pot face performanță în adevăratul sens al cuvântului. Sunt onorat că am ajuns aici, sper să reușesc să obțin cât mai multe rezultate favorabile pentru echipa națională. Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și au avut încredere în mine”, a declarat Călin Pistolea.

Deși abia a preluat funcția de selecționer la naționala de fotbal feminin, antrenorul și-a stabilit obiective. Își dorește, în primul rând, să promoveze cât mai multe jucătoare tinere și să aibă rezultate demne de marcat.

Primele meciuri au fost stabilite pentru luna martie. Fetele de la naționala Under 16 vor avea prima dispută în România, iar cele de la Under 15, în Malta.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Percheziții la teleormăneni bănuiți că au furat metale scumpe din Franța

Următorul articol

Samuel Calotă, obligat să dirijeze bani către stat

Cele mai recente articole de Actualitate