Fotbal femimin: Universitatea Alexandria a ÎNVINS echipa Selena Constanța

în Sport

În cea de-a doua etapă a sezonului, Universitatea Alexandria a întâlnit pe terenul din localitatea Buzescu echipa Selena Constanța, pe care a învins-o cu scorul de 2-1 (0-0 la pauză), prin golurile marcate de Cristina Tudorache și Otilia Durlă.
Elevele lui Călin Pistolea au început jocul timorate, fiind dominate în prima repriză de adversarele lor care au avut câteva situații de a marca. În cea de-a doua repriză, jocul a fost total schimbat, fetele noastre au dominat și au reușit să își creeze multe ocazii de a marca.
Echipa trimisă în teren:
Andreea Pencea, Flavia Tatu, Oana Dumitrache, Cristina Tudorache, Roxana Șerban( Ana Boldeiu 55), Claudia Pană, Genoveva Roșie, Mădălina Radu, Andra Olaru, Otilia Durlă, Mădălina Zanfir ( Elena Frîncu 46).
Următorul meci va fi în deplasare, pe terenul campioanei Olimpia Cluj-Napoca, în data de 27 septembrie.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*