Fotbal femimin: Universitatea Alexandria a învins Banat Girls Reșița

în Sport

După mai multe jocuri în care sportivele de la CS Universitatea Alexandria au avut evoluții bune, dar nu au reușit să câștige, astăzi a fost rândul lor să se bucure după finalul partidei disputate pe terenul din localitatea Buzescu, împotriva echipei Banat Girls Reșița.

Scorul final a fost de 7-3 (3-2), golurile echipei din Alexandria fiind marcate de Alexandra Nica 2, Cristina Tudorache, Genoveva Roșie, Iulia Săvescu, Otilia Durlă și Andra Olaru. Antrenorul Călin Pistolea a folosit următoarele jucătoare: Andreea Pencea, Flavia Tatu (Roxana Șerban 73), Oana Dumitrache, Iulia Iorgoni, Ana Maria Boldeiu, Cristina Tudorache, Genoveva Roșie, Andra Olaru, Otilia Durlă, Iulia Săvescu (Elena Frîncu 75), Alexandra Nica (Mădălina Zanfir 68). După această victorie ocupăm locul 8 cu 10 puncte, având 2 jocuri mai puțin. Următorul meci va avea loc duminică, în deplasare, la Heniu Prundu Bârgăului. La jocul de astăzi a debutat și Alexandra Nica, jucătoare transferată din Spania Liga a II-a, aceasta reușind să marcheze de două ori.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*