liberinteleorman.ro

Fotbal: Dănuț Ivănică a debutat cu gol la Sporting

8 martie 2016

danut ivanica - fotbalSporting Roșiori – CS Podari, meci disputat la sfârșitul săptămânii trecute, s-a încheiat cu scorul de 2 la 1. În prima confruntare din acest an, pe teren a intrat și jucătorul Dănuț Ivănică, transferat recent de la FCM Baia Mare. Chiar dacă nu s-a aflat în cea mai bună condiție fizică, Ivănică a înscris în poarta adversarilor încă din prima parte a meciului, ducându-și echipa spre victorie.

Dănuț Ivănică a semnat cu formația roșioreană un contract pentru acest retur de campionat, cu dorința de a-și relansa cariera, având susținerea antrenorului Cristi Negru, care l-a avut elev si la FC Argeș. Fotbalistul teleormănean a mai evoluat la UTA Arad și Farul Constanţa.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Ghiocelul de aur s-a transformat în Festivalul’’Alexandria Pop Fest’’

Următorul articol

Serbarea Martisorului, a primaverii si a Zilei de 8 Martie, la Țigănești

Cele mai recente articole de Sport

Locul 4 pentru baschetbalistele U13

Echipa feminină de baschet U13 CSM Alexandria a participat, recent, la turneul final B al Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă.