liberinteleorman.ro

Fostul angajat al Teldrum își amintește: „Liviu Dragnea invita oameni din conducerea TelDrum în Brazilia încă din 2002! Erau fete, era totul ieftin și el avea posibilitatea de a construi o punte între el și anumite persoane care l-ar fi putut ajuta…”

27 noiembrie 2017

Carmen Dumitrescu

Despre Liviu Dragnea, noi am putea scrie deja un volum foarte ofertant, cu titlul „Viața și infracțiunile”. Pentru că atâtea lucruri aflăm în fiecare zi despre cel care stă cu piciorul pe viața teleormănenilor de ani întregi, încât ar fi o pierdere să nu le consemnăm într-un manual de rele practici politice. Toate dezvăluirile apărute în presă de-a lungul anilor aceștia, în care Dragnea a intrat în vizorul întregii țări, au fost negate sau tratate cu indiferență de către liderul PSD. Atitudinea lui i-a determinat pe unii să rămână sceptici. Căci reacțiile lui Dragnea, cele cumpătate, nu cele spontane, sunt uneori dezarmante. A negat Brazilia, a negat Belina, a negat TelDum, a negat morții cu drept de vot, în ciuda instanței, a negat grupul infracțional și a negat cam trei sferturi din averea lui reală. Liviu Dragnea pare a fi, în acest moment, un om incapabil să-și asume niște lucruri pe care lumea de aici, din Teleorman, le știe. Așa cum am promis, revenim în exclusivitate cu un nou episod din dezvăluirile fostului angajat al TelDrum, care garantează cu mâna pe inimă că TelDrum e firma lui Liviu Dragnea. De altfel, el nu se oprește la acest subiect și ne povestește, după cum veți citi în rândurile următoare, dar și în noul episod al dezvăluirilor pe care vi le-am pregătit, și alte elemente de interes din viața și activitatea lui Liviu Dragnea, elemente pe care șeful PSD le neagă cu determinare.

Liviu Dragnea mergea în Brazilia din 2002. Garantat a fost, pentru că la un moment dat m-a invitat și pe mine, dar nu m-am dus… Invita oameni din conducerea Teldum să meargă cu ei. Fișcuci, de exemplu, s-a dus cu el. De Brazilia ce știu eu e că ei în primă instanță s-au dus acolo pentru că auziseră de oportunitatea de a cumpăra teren ieftin, cu posibilitați de afaceri și, pe de altă parte, era un fel de excursie pe care o oferea unora, prieteni de-ai lui, dar și unor oameni cu care intenționa să se împrietenească. Îi lua în Brazilia, stătea cam o lună acolo, era Carnavalul de la Rio și îi impresiona cu asta. Erau fete, era totul ieftin și el avea posibilitatea de a construi o punte între el și anumite persoane care l-ar fi putut ajuta la un moment dat. Nu ducea pe nimeni în Brazilia dezinteresat. Erau niște team-building-uri, de fapt… Și niște plecări interesate cu oameni care i-ar fi fost de folos mai târziu…

Și  Hotelul Turris a constituit un subiect pe care l-am dezbătut cu fostul angajat al firmei, care își amintește cu ce intenții a cumpărat șeful PSD hotelul și care e natura raporturilor sale vizibile public cu soția sa, Bombonica, implicată până la gât în afacerile putrede ale lui Dragnea:

În ceea ce privește Hotelul Turris, știu că se spune că el ar aparține Bombonicăi. Dar, de fapt, el a vrut să cumpere hotelul pentru familie. Erau o familie la momentul acela și eu nu sunt sigur că ei nu sunt și acum o familie, dar asta e o speculație de-a mea și vă rog s-o consemnați ca atare! Deci el a cumpărat Hotelul Turris pentru el. L-a reparat TelDrum. Dar în fața Bombonicăi el nu crâcnea. Dacă ea zicea ceva, el aia făcea. Era o relație ciudată, ca să spun așa. N-am înțeles-o niciodată. Mulți ziceau că îi face vrăji. Dar eu nu cunosc amănunte. Știu doar că aveau una dintre cele mai ciudate relații pe care le-am cunoscut… Era o frică față de ea… El executa, deși el era șeful cel mare. Oricum, omul ăsta a făcut multe ilegalități. Pe multe le-a făcut strict pentru el și familia lui. Strict pentru a câștiga el un ban nemuncit. Iar cei care aveau firme care lucrau sau colaborau cu TelDrum în mod garantat cotizau la Liviu Dragnea.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Protest cu surprize la Alexandria. Curajoșii Teleormanului au primit întăriri de la București!

Următorul articol

Universitatea Alexandria, calificată în optimile Cupei României!

Cele mai recente articole de Din culisele politice