liberinteleorman.ro

Fost consilier județean al PSD, condamnat la 7 ani de închisoare pentru agresiune sexuală

Cornel Bleajă, fost consilier județean al PSD din Teleorman și fost profesor de fizică la Școala nr. 3 din Zimnicea, a fost condamnat la 7 ani de închisoare cu executare pentru agresiune sexuală. Decizia a fost luată de Judecătoria Zimnicea, în primă instanță, după ce mai multe eleve au făcut acuzații grave împotriva sa.

Fostul profesor a fost anchetat în urma unor plângeri depuse de elevele sale, care au susținut că acesta le-a sărutat cu forța, le-a atins în mod inadecvat și le-a înghesuit în sălile de clasă în mod nefiresc.

Judecătoria Zimnicea a decis să condamne pe Cornel Bleajă la 7 ani de închisoare cu executare și i-a interzis dreptul de a mai exercita profesia de dascăl. În plus, acestuia i s-a interzis și dreptul de a alege și a fi ales în funcții publice. El este acuzat de 6 părți vătămate.

Consilierul județean Cornel Bleajă a fost REȚINUT pentru agresiune sexuală

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Primarul de la Drăgănești Vlașca anunță un program de colectare selectivă a deșeurilor

Următorul articol

4 permise reținute pe E70 pentru depășirea cu peste 50 km/h a vitezei legal admise

Cele mai recente articole de Actualitatea politică