liberinteleorman.ro

Folkiștii Florin Thomits și Nicolae Doboș ne îndeamnă să ne iubim!

23 februarie 2017

Monica Vasilescu

”Să ne iubim” este numele unui concert susținut de folkiștii Florin Thomits de la Sibiu și Nicolae Doboș, maramureșeanul de la Alexandria, fondator al trupei Arhaic. Cei doi iubiți artiști, alături de invitatul special – actorul Mircea Domnaru așteaptă publicul iubitor de muzică bună la spectacolul de Dragobete, care va avea loc vineri, începând cu ora 20.00, la Restaurantul Unicom din Alexandria, spațiul care a făcut tot timpul loc actelor artistice emoţionante, desfăşurate în seri cu muzică și poezie, aşa cum rar au parte să trăiască oamenii locului. Rezervările se fac la numărul de telefon: 0247 312 904, iar biletul de intrare costă 10 lei.

Cantautorul Nicolae Doboș îi așteaptă, din nou, pe iudrăgostiții de frumos, cu alte clipe de muzică autentică, dar și cu un invitat de calibru, din Sibiu. Interpretul de muzică folk – Florin Thomits nu este un necunoscut pentru publicul din capitala Teleormanului, pentru că a câştigat cu mare uşurinţă audiența la concertele susținute pe meleagurile noastre. Artistul revine printre oamenii care îi apreciază cântul, cu gândul de a oferi alte clipe memorabile petrecute în compania lirismului, a cântecului şi a poeziei, pentru că, vorba lui Nicolae Doboș: folkul este un fel de a vorbi pe limba sufletului românesc.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Ce legături are “cuierul” lui Dragnea cu israelienii?

Următorul articol

Interviu cu dr. Carmen Gane: ”Cred că Teleormanul, acel Teleorman frumos și cinstit, ar trebui să își impună opinia pentru ca această bucată de țară este a lor, ei muncesc, ei plătesc, democrația trebuie să funcționeze!”

Cele mai recente articole de Cultură