Focuri de armă, în plină stradă, la Turnu Măgurele

în Administratie/Politie

Un control de rutină al polițiștilor din Turnu Măgurele s-a transformat ieri, 24 noiembrie, într-un moment parcă desprins din filmele de acțiune. În timp ce se aflau pe bulevardul Independenței din localitate, polițiștii au oprit pentru control un autoturism al cărui conducător auto nu a acordat prioritate de trecere autospecialei de poliție.

În timp ce polițiștii efectuau verificări în vederea stabilirii identității sale, conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 22 de ani, domiciliat în municipiul Turnu Măgurele, a manifestat o atitudine necorespunzătoare față de polițiști, fiind recalcitrant, iar la fața locului au ajuns și apropiați ai acestuia, care au încercat să-i împiedice pe polițiști să-l imobilizeze și să-l conducă la sediul poliției.

Potrivit departamentului de comunicare al IPJ Teleorman, polițiștii au fost obligați să recurgă la măsuri extreme.
“Unul dintre polițiști a folosit spray-ul iritant-lacrimogen, fără rezultat, după care a executat un foc de avertisment în plan vertical, fapt ce a determinat dispersarea grupului. Atât conducătorul auto, cât și fratele acestuia, venit în sprijinul său, au fost imobilizați și conduși la sediul poliției. “, se arată în comunicatul transmis astăzi presei de IPJ Teleorman.

Conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere, iar fratele acestuia și încă doi tineri au fost sancționați pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

1 Comment

  1. Ca in west ul salbatec. Inca un pic si ajungem ca si cei care terorizeaza Londra. Din titlu am crezut ca doua echipe de criminali sar fi batut pe strazi. De fapt e o banala infractiune rutiera ….

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*