liberinteleorman.ro

Florin Vasilică și Trupa Arhaic cântă peste tot în țară, nu și la Alexandria !

27 august 2015
Advertisement

Monica Vasilescu

florin vasilica (3)La serbarea Alexandriei vin nume mari ale scenei. Atât cât poate fi de mare scena românească… nu avem cum să criticăm un recital susținut de Holograf, Taxi și, începând de anul trecut, Ion Popa. Dar nici nu putem simula faptul că nu vedem cum alte nume care au demonstrat cu vârf și îndesat că își merită locul pe piața muzicală din România și nu doar atât sunt ignorate total de către autoritatea publică locală.

arhaicPe Florin Vasilică, de exemplu, nu-l invită Primăria Alexandria la nicio manifestare la care are aport. Neînțelegerile sunt vechi și nu mai avem așteptări că se vor remedia. Cel puțin, până în 2016, nu se va întâmpla nimic în acest sens. Și Florin Vasilică este conștient de acest fapt, de aceea a și postat pe Facebook programul său din această perioadă. ”În timp ce la Alexandria se vor desfășura zilele orașului, noi vom participa la zilele orașului Târgu Cărbunești. Și, da, nu vom participa la zilele orașului în care locuiesc, din același motiv ca și în fiecare an. Autoritățile locale nu agreează pe cei care nu au capul plecat în fața lor. Cântăm în restul țării!”.

Dacă în privința Grupului Teleormanul lucrurile ne sunt clare, nu la fel se întâmplă cu Trupa Arhaic, care s-a format în Alexandria, sub oblăduirea Centrului Cultural. Arhaicii participă la zilele orașului Cernavodă, la Festivalul de Dansuri și Tradiții Populare de la Cugir, au avut concert în Peştera Bolii și multe alte evenimente de însemnătate. Autoritățile de acasă le-au întors spatele. Și nu e de mirare. Oricât de multe eforturi s-ar mobiliza aici, Alexandria rămâne, totuși, un oraș deficitar la aprecierea valorii și a bunului gust. Să cânte Nelu Ploieșteanu !

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

  1. Vasilica nu participa pentru ca l-a tamponat pe jegul de Stuparu,senatorul analfabet care nu a luat niciodata cuvantul in Parlament.Cat o fi Stuparu aici sau pupila lui, Elena popa Vasilica,nu va canta niciodata in acest oras.Nu-l credeam pe victoras Dragusin atat de slugarnic fata de acest jeg securist.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Tudor Neagu, ”detașatul” din Consiliul Județean Teleorman

Următorul articol

Vali Badea și Sorin Paraschiv organizează Cupa Young

Cele mai recente articole de Actualitate