Florin Titirișcă: “Unii primari PSD din Teleorman nu vor să pună la dispoziția școlilor măști și dezinfectanți, boicotând, în felul acesta, începerea noului an școlar”

în Actualitatea politică/Administratie

Un grup de oameni de afaceri din Teleorman pun dispoziția școlilor din județ un număr de 30.000 de măști. Măsura vine, potrivit șefului de campanie al PNL Teleorman, Florin Titirișcă, după ce au existat semnale cum că unii primari PSD din județ nu ar dori să ofere unităților de învățământ măști și dezinfectant.

Ca urmare a adoptării ordonanței privind fondurile pentru achiziția de echipamente sanitare pentru noul an școlar, Guvernul, în urma consultării cu Inspectoratul Școlar Județean Teleorman, a alocat fonduri pentru achiziționarea de măști și substanțe dezinfectante, pe care le-a direcționat către administrațiile locale, pentru a asigura începerea noului an școlar în condiții cât mai bune și sigure.


“Cu toate acestea, în contextul riscului de infecție cu noul coronavirus, unii primari PSD din Teleorman se pare că nu vor să pună la dispoziția școlilor măști și dezinfectanți, boicotând, în felul acesta, începerea noului an școlar. Astfel, unii primari PSD se folosesc și de elevii teleormăneni în scop electoral.
Pentru a preîntâmpina posibilele disfuncționalități de acest gen la nivelul unităților respective de învățământ, un grup de oameni de afaceri din Teleorman au pus la dispoziție, pentru a fi folosite în mod nediscriminatoriu, indiferent de culoarea politică, un număr de 30.000 de măști.
Acestea sunt disponibile la sediul PNL începând de luni, ora 8:00. Unitățile de învățământ care au nevoie pot trimite un mesaj de Whatsapp sau un SMS la numărul de telefon 0787666284 .
“, susține șeful de campanie al PNL Teleorman, Florin Titirișcă.

Cod mandatar 21200012

Executat de S.C. Liber în Teleorman SRL

La comanda: PNL Teleorman

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*