liberinteleorman.ro

Florin Neagu face un pas în spate

18 septembrie 2015
Advertisement

neaguCarmen Dumitrescu
La Zimnicea, Opoziţia nu are o redută foarte puternică. De fapt, despre partea liberală veche nu s-a auzit niciodată mai nimic, probabil relaţiile cordiale cu PSD-ul fiind acolo păstrate în mod tradiţional, iar din partea vechiului PDL nu se poate identifica în respectiva zonă decât un singur nume sonor, cel al Florin Neagu. Bătăios în şedinţele de Consiliu judeţean, politicianul s-a remarcat în timp prin aversiunea faţă de PSD şi faţă de politica lui Petrică Pârvu de la Zimnicea. După ce unificarea cu PNL-ul s-a produs şi la Zimnicea, acolo au început să apară tensiuni, pe fondul lipsei de susţinere pe care o percep vechii democrat-liberali în raport cu vechii liberali. Cel puţin asta susţine Florin Neagu, care n-ar mai dori să fie co-preşedintele organizaţiei locale de acolo, preferând să-şi păstreze statutul de simplu membru, pe motiv că nu poate colabora în mod eficient cu aripa liberală a partidului. Aşa că dacă la nivel judeţean lucrurile par a se fi aşezat între cele două partide de dreapta, la nivel local încă mai există divergenţe. Florin Neagu spune că de când s-a produs unificarea, sentimentul său este acela că vechii liberali par a fi mai mult în asentimentul PSD-ului local, motiv pentru care preferă să facă un pas în spate: “Noi nu avem la Zimnicea o echipă consolidată a PNL. Din punctul nostru de vedere, al celor din fostul PDL, noi suntem singurii care avem un interes real în confruntarea cu adversarul, pentru că ei au mai curând lucruri de împărţit cu noi, colegii lor, decât cu pesediştii. Nu ştiu, noi suntem mai acizi la adresa PSD-ului, în timp ce ei preferă să nu riposteze la nimic din ce vine din partea PSD-ului, a primarului sau a primăriei. Şi asta cred că spune multe. În acest moment, în fruntea organizaţiei se află Grigore Arsene, un fost inginer agronom ajuns nu ştiu cum avocat, dar vă spun că nu găsesc nicio cale de comunicare cu acesta. Eu am avut toată deschiderea, am fost la întâlniri, la şedinţe, dar când mi-am dat seama că nu se poate face treabă, am decis să nu mai particip la şedinţe şi să rămân simplu membru. Mi se pare mai onest aşa, pentru că eu nu pot fi de acord cu această atitudine a lor.”
Evident, în acest context, se pune problema candidaturii lui Florin Neagu la Primăria Zimnicea, o candidatură care nu mai pare acum atât de sigură ca pe vremuri, lucru confirmat chiar de către acesta: “ Nu am decis încă dacă voi mai candida sau nu pentru primărie, din simplul motiv că aş vrea să se facă întâi o evaluare şi asta vom vedea în urma sondajului de opinie care se va face, cel mai probabil, în luna octombrie. Dar vă spun cu toată sinceritatea: m-am cam săturat de politică, din simplul motiv că nu prea găseşti oameni de calitate în acest mediu.” Nemulţumirile lui Florin Neagu au ajuns, se pare, şi la urechile liderilor judeţeni ai partidului, însă nici până acum nu s-a reuşit identificarea unei soluţii mulţumitoare pentru toată lumea.

1 Comment

  1. Arsene marele liberal este o o prostie si incultura crasa.
    Nu stiu cum a ajuns mare avocat specializarea lui fiind divorturile a caror sentinta este ,,din cauza comuna a partilor,,.
    Sa-i multumeasca lui Nicusor Polojan fostul director de la Viticola care la facut avocat si pe care drept multumire Arsene la muscat de cur!!!!!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Primarul de la Frăsinet i-a cedat lui Ică

Următorul articol

Despre democrație… la primărie

Cele mai recente articole de Actualitatea politică