liberinteleorman.ro

Floriana Mitroi s-a întors la vechea pasiune: blocarea activității de inspecție din ANAF Teleorman

30 septembrie 2019

Floriana Mitroi, șefa de la Inspecția Fiscală din cadrul ANAF Teleorman, ”Dumnezeul Finanțelor Publice Teleorman” și stăpână absolută peste lucrările Administrației, fusese transferată, pentru șase luni, la Vama Turnu Măgurele pentru ”bună purtare”, după ce le-a făcut munca imposibilă unor inspectori fiscali, le-a zădărnicit activitatea, timp în care colecta la stat a stagnat.

Acum, după efectuarea ”pedepsei”, ea s-a întos la vechea pasiune, aceea de a le îngreuna treburile din fiecare zi ale inspectorilor, de a nu le valorifica actele de control în timp util și de a găsi tot felul de motive să nu-i trimită în teren.

Colectivul A.I.F. din cadrul AJFP Teleorman rămâne supus unor condiții de muncă stresante, unor presiuni și tensiuni nejustifcate dispre șeful Administrației Adjunct-Inspecție Fiscală – Mitroi Floriana. Faptele sunt cunoscute de întreaga instituție, de conducerea acesteia, precum și de organele de conducere superioare din cadrul DGRFP Ploiești, dar singura măsură aplicată acesteia a fost o ”excursie” la Turnu Măgurele, de unde s-a întors cu aceleași metehne.

Citește și: Activitatea de Inspecție Fiscală din ANAF Teleorman este blocată de luni întregi! Floriana Mitroi face pe Cruella și nimeni nu-i clatină scaunul

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

UDMR are reprezentant în BEJ Teleorman. Cristian Faluvegi s-a făcut iar maghiar

Următorul articol

Judecătoarea lui Dragnea de la Teleorman a respins cererea de redeschidere a dosarului Teldrum

Cele mai recente articole de Actualitate