Fiul lui Liviu Dragnea îşi vinde maşina

în Bârfe

masina valentin dragneaBârfe: Ștefan Valentin Dragnea are un bolid pe care l-a etalat pe străzile Teleormanului ceva vreme.  Acum îl vinde şi am întrebat un apropiat al familiei de ce renunţă fiul baronului nostru la o asemenea frumuseţe de maşină.

Omul intuieşte că pe ţarul roşu al Teleormanului l-a luat tremuriciul, după ce au bubuit dosarele camarazilor din partid şi se pune la adăpost cu bunurile familiei. Noi nu credem în această variantă, mai ales că Dragnea are multe averi de acoperit în Teleorman şi nu numai.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*