liberinteleorman.ro

Fiul lui Dragnea are talent la muncă. Și la cumpărat bunurile TelDrum

11 iulie 2018

Monica Vasilescu

Că fiul lui Dragnea are talent la muncă, nu la scris prostii, am aflat de la tatăl său, care ne-a spus că Ștefan Valentin îi seamănă. Iar dacă ar fi să credem ceva din declarația lui Dragnea, acesta este tocmai faptul că odrasla sa este ”pe același calapod”. Adică, și lui Valentin îi plac banii, firmele controversate și puterea. Acum, lui Dragnea JR îi place și TelDrum, firma pe care tatăl său a îndepărtat-o atât de mult în declarațiile oficiale, chiar dacă, în Teleorman, se știe de mai bine de un deceniu ce hram poartă, iar, de un an, este cercetat de DNA pentru grup infracțional organizat. Conform investigațiilor celor de la Rise Project, Ștefan Valentin nu se mai ferește de ochii lumii și preia patrimoniul de lux al corporației TelDrum. A început operațiunea înainte ca societatea urmărită penal să-și ceară falimentul, transferul imobiliar regăsindu-se în dosarul de insolvență, pe lista cu proprietățile înstrăinate în ultimele șase luni și sumele încasate – depusă de avocații TelDrum.

Rise a depistat că este vorba despre patru proprietăți care alcătuiesc împreună un domeniu total de 3,9 ha, la intrarea în Turnu Măgurele, în care se regăsește și fosta vilă de protocol a partidului comunist, despre care am mai scris. Celelalte trei sunt terenurile care o înconjoară, luate și ele la pachet. TelDrum le-a vândut pe toate lui Dragnea Junior cu aproape 106.000 euro (493.601,36 lei).

Iar dacă v-ați întrebat vreodată cum a reușit ”băiatul deștept” al țarului de Teleorman să devină un om de afaceri de succes într-un județ în care toată lumea se descurcă extrem de greu, ne-a lămurit tatăl său, într-o vizită la Teleorman, a cărui declarație nu o vom uita curând. Se pare că munca l-a făcut om mare pe Ștefan Valentin Dragnea, nu și pe teleormănenii de rând… ”20 milioane de euro profit? Cred că v-ați încurcat în cifre. Nu există așa ceva! Am vorbit și eu cu el după ce am văzut prostiile astea scrise. Nu există așa ceva. Fiul meu se chinuie, ca mulți oameni de afaceri, să se păstreze e linia de plutire și sper să reușească. Are talent la muncă. La muncă, da. N-are talent la scris prostii, la spus minciuni, la manipulări, dar la muncă are talent. M-a moștenit pe mine” – Liviu Dragnea.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Procurorii sunt așteptați la Consiliul Județean să cerceteze ce face EuroTeleorman cu sutele de milioane

Următorul articol

Condamnat în Teleorman

Cele mai recente articole de Din culisele politice