Fișcuci renunță la marketurile Dunărea și Nord

în Actualitate/Politica altfel

Monica Vasilescu

marian fiscuciZvonurile din aceste zile potrivit cărora afaceristul Marian Fișcuci predă prăvăliile marketurilor Dunărea și Nord s-au oficializat, astăzi, la ședința Consiliului local Alexandria, atunci când consilierii au fost înștiințați de faptul că fostele spații ale Comalex vor avea alt chiriaș. Mai precis, Proinvest-ul lui Fișcuci închiriază clădirile din proprietate, cele din Peco și 1 Decembrie, supermarketului Profi, deţinut în prezent de fondul polonez Enterprise Investors.

După ce a mai luat niște teren de la municipalitate pentru a extinde clădirile pe care a pus mâna, la un preț de nimic, în anii în care s-a devastat raiul din Comalex, de care au profitat mințile luminate ale urbei, Fișcuci închiriază ambele locații în care își expunea partea de alimentație publică pe care o gestiona cu o dibăcie pe care o invidia toată Alexandria. O veste bună se referă la faptul că Profi va prelua și o parte din resursele umane existente la magazinele Dunărea și Nord.

Acum nu este greu de ghicit de ce renunță marele afacerist la celebrele alimentare, dar nu facem presupuneri în speță. Totuși, surse din anturajul băieților cu fler la business ne spun că toți oamenii din jurul lui Dragnea își fac dispărute afacerile umflate cu tot felul de contracte, fiindcă ele au toate șansele să fie preluate spre o dreaptă judecată de către anchetatorii care vor cuteza să verifice achizițiile pe care instituțiile statului din Teleorman le-au făcut în devălmășie cu firmele lui Fișcuci&CO.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*