liberinteleorman.ro

Fina lui Drăgușin nu s-a săturat! Cristina Teodorescu a completat plângerea la CNCD împotriva oamenilor care o critică pe Facebook!

23 iulie 2018
Advertisement

Carmen Dumitrescu

Povestea finei primarului Victor Drăgușin care a reclamat la CNCD zeci de teleormăneni, ce și-au permis să aibă o atitudine critică față de ea pe Facebook, continuă. Cristina Teodorescu vrea mai mult. Nu-i e suficient că și-a făcut de râs familia și nașul, ea crede că limita către absurd poate fi împinsă mai tare. Așa că insistă. Mai nou, după ce i-a târât pe la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării pe o parte dintre teleormănenii care au comentat critic la adresa ei pe Facebook, polițista locală a venit cu noi completări. Completări pe care cei reclamați le-au primit prin poștă.

În noua plângere a Cristinei Teodorescu este înșirată lista persoanelor care n-o plac pe ea foarte tare, motiv pentru care ea vrea ca oamenii în cauză să plătească. Nu de alta, dar cine își poate permite să n-o suporte pe fina primarului Alexandriei, care, una peste alta, mai e și angajată pe bani publici, și beneficiară directă a banilor pe care firma soțului ei i-a încasat de la primărie? Cine să aibă atâta tupeu, încât să nu considere că ea e frumoasă, deșteaptă și cinstită? Și dacă e cineva, acela trebuie să plătească!

Cristina Teodorescu susține în noua completare adresată celor de la CNCD că ea nu e persoană publică și criticile profilurilor de Facebook care și-au permis să n-o considere frumoasă și deșteaptă depășesc sfera libertății de exprimare. Îi spunem noi Cristinei Teodorescu, pentru a o scuti de efortul de a citi singură legea, că omul care trăiește din bani publici și trimite comunicate de presă în numele unui partid sau a unei instituții e persoană publică. Și, cel mai important, CEDO a decis că libertatea de exprimare a unui jurnalist poate merge până la judecăți de valoare de tipul „prost” sau „imbecil”. De ce e relevant ce poate scrie un jurnalist? Pentru că, dacă jurnalistul, care trebuie să aibă o bază pentru judecățile de valoare, poate stipula că o persoană publică s-a îngrășat din bani publici, atunci un om normal, care scrie doar pe Facebook are dreptul să creadă despre cine vrea ce vrea. Dacă cineva se simte lezat, Facebook-ul vine cu soluția: e un buton de Block pe acolo, în dreptul fiecărui profil. Buton pe care Cristina Teodorescu ar trebui să învețe să-l folosească, înainte să se facă de râs definitiv.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

A murit plt.maj. Crețu Daniel de la ISU Teleorman

Următorul articol

Ziarul Liber în Teleorman a câștigat și al doilea proces cu Eugen Coman

Cele mai recente articole de Din culisele politice