liberinteleorman.ro

Filosofia tonului ridicat al lui Valentin Filip

14 februarie 2015

Monica Vasilescu

valentin filipUnii oameni nu înțeleg cu vorba bună. Pe aceștia trebuie să-i lămurești strigând cu glas tare la ei, consideră directorul Spitalului Județean din Alexandria, Valentin Filip, cunoscut în instituție că, uneori, își manifestă nemulțumirea prin vorbe răstite. Că e doctor, că e asistent, acesta nu se sfiește și se comportă ca atare, fiindcă a constatat că numai vociferarea mai aduce rezultate scontate.

”Mai și ridic tonul. Dacă nu ne facem datoria, sigur că țip. Eu nu suport indolența”, și-a explicat Valentin Filip reacțiile. Și, pe de o parte, îl înțelegem. Chiar dacă ridicarea vocii nu-l face pe individ să înțeleagă mai bine mesajul transmis, ci doar să-l audă mai pregnant, Valentin Filip e temperamental și acționează ca atare, că dacă era tipul introvertitului, precum Cioran, scria ”Pe culmile disperării”.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

”Un artist nu trebuie să aștepte să i se ofere, trebuie să caute singur drumul și posibilitățile de afirmare, de perfecționare”

Următorul articol

PDL Turnu Măgurele îl menține pe Claudiu Crăcea în fruntea organizației

Cele mai recente articole de Actualitate