Fii star în orașul tău – Alexandria

în Actualitate

În orașul Alexandria se va desfășura spectacolul- concurs: FII STAR ÎN ORAȘUL TĂU. Preselecția va avea loc în data de 17 noiembrie 2015, la ora 14:00, în sala mare a Primăriei Municipiului Alexandria.

Proiectul FII STAR ÎN ORAŞUL TĂU, implementat de Casa Artiştilor Bucureşti, își propune identificarea și promovarea valorilor de excepție, existente la nivel național, din toate genurile muzicale (folclor, folk, hip hop, house, instrumentală, jazz, rock, dance, ușoară, pop, rap etc.), de spectacol (dansuri: de societate, standard, latino-americane, dans contemporan, modern, clasic etc.) și de teatru (actori, actrițe) din România.

La acest spectacol – concurs, pot participa de la cele mai mici categorii de vârstă (6 ani), până la 30 de ani, iar în funcție de surprizele care pot apărea în desfășurarea proiectului, pot fi admise și promovate și valori care depășesc această vârstă.

Preselecțiile se vor face la nivelul fiecărui oraș, iar participanții la preselecție sunt admiși în concurs de un juriu alcătuit din vedete ale muzicii românești. Cu acest prilej, concurenții admişi după preselecție, care fac parte din școli de muzică/dans, vor fi promovați împreună cu aceste școli muzicale/de dans, în semn de recunoaştere a eforturilor depuse pentru pregătirea acestor valori.

Înscrierile pentru concurs vor fi făcute pe baza fișei de înscriere care se găsește pe pagina de Facebook-FII STAR și se transmite pe adresa de e-mail: inscrieri.fiistar@gmail.com, iar taxa de înscriere pentru spectacolul- concurs este de 50 lei și se va achita de către concurenți în momentul prezentării la preselecție.

Fiecare concurent primește o diplomă de participare, iar cei clasați de juriu pe primele patru locuri din cele două categorii vor intra automat în finala- FII STAR ÎN ORAȘUL TĂU. Concurenții au șansa de a intra în cursa pentru: MARELE PREMIU- un autoturism, impresariat și manageriat artistic, CD compilație, turnee/ spectacole realizate de Casa Artiștilor București, contract cu Casa Artiștilor București.

Participanților din categoria Tineri (15-30 ani) li se vor acorda următoarele premii: Trofeul Casa Artiștilor – un autoturism, Premiul I: 5.000 lei, Premiul II: 3.000 lei, Premiul III: 2.000 lei și Mențiune: 500 lei, iar participanții din categoria Copii (6-14 ani) vor primii urmatoarele premii: MARELE PREMIU- 3.000 lei, Premiul I: 2.500 lei, Premiul II: 1.500 lei, Premiul III: 1.000 lei și Mențiune: 500 lei, anunță Loredana Mira, director organizare.

1 Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*