liberinteleorman.ro

Fierăscu face un pas înapoi?

27 iunie 2015

fierascuCarmen Dumitrescu
Daniel Fierăscu este cunoscut în Roșiorii de Vede, și nu numai, ca fiind o rudă apropiată a lui Teodor Nițulescu. Asta nu l-a împiedicat să fie și pesedist, atunci când circumstanțele au cerut-o, dar în general personajul a avut manifestări publice decente.
Deși pretinde că luptă pentru pregătirea unei victorii electorale în 2016, Opoziția nu se prea face remarcată prin acțiuni ale organizațiilor orășenești, așa cum ar fi normal să se întâmple. Am spune că, dimpotrivă, organizațiile noului PNL de la nivelul orașelor lasă doar “județul” să facă ordine. Bitanu’ și-a luat foarte în serios misiunea de a face ordine în partid, dar și pe aceea de a coopta oameni noi și apreciați la nivelul comunităților locale, astfel încât lista candidaților pentru alegerile din 2016 să fie ofertantă pentru electorat. Dar toate astea se întâmplă în liniște. Singurele momente în care liniștea dispare sunt ședințele Biroului Permanent Județean al PDL, când Bitanu’ trasează direcția, ceilalți fiind obligați, pur și simplu, să ia act de ea și să acționeze în consecință. Astfel, într-o ședință recentă, Bitanu’ ar fi decis înlocuirea conducerii Organizației de la Roșiorii de Vede, considerând că e timpul ca Fierăscu să facă un pas înapoi. Evident, fiind om de partid, Daniel Fierăscu a acceptat, se pare, situația, urmând ca locul lui să fie luat de avocatul Cosmin Nicolescu. Partea interesantă e aceea că Nicolescu vine cu un puternic potențial politic la purtător, omul fiind consilier PSD și, se pare, destul de apreciat în mediul său de muncă. Cu acest prilej se mai confirmă și faptul că negocierile care se poartă acum între cei de la PSD cu noul PNL sunt foarte intense și că vom vedea multiple trădări în lunile care vin. Nu că ne-ar deranja, politica fiind una dintre cele mai vechi dintre ocupații.
Singura nedumerire care poate fi lansată pe piața zvonurilor se referă la motivele pentru care Bitanu’ a luat decizia de a-l trece în linia a doua pe Fierăscu. O fi relația de rudenie cu Nițulescu? Nu știm. Cert e că Bitanu’ a declarat de mai multe ori în ultima vreme faptul că vrea înlocuirea garniturii de oameni vechi ai partidului cu personaje politice tinere și mai puțin pătate din punct de vedere politic. Dacă-i iese, bravo lui! Dacă intențiile îi sunt altele, mai bine ar mai medita. Între loialitate și entuziasm, orice om sănătos la cap alege loialitatea. Dar asta e doar părerea noastră!

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Părăsește Florin Titirișcă tabla de șah?

Următorul articol

”Teleormanul este suprapopulat. Acum depinde și de ce tip sunt morții ăia care tot votează”

Cele mai recente articole de Actualitatea politică