liberinteleorman.ro

Festivitate de premiere cu emoții la Liceul Pedagogic ”Mircea Scarlat” din Alexandria

28 mai 2015

Monica Vasilescu

pedagogic1

A fost un final de școală cu voie bună și cu emoții la Liceul Pedagogic ”Mircea Scarlat” din Alexandria. După un an școlar complex, elevii din clasele terminale au intrat în vacanța de vară și, totodată, în emoțiile testelor ce urmează a fi susținute.

Ultimul clopoțel a sunat, joi, la Liceul Pedagogic ”Mircea Scarlat” din Alexandria, ai cărui elevi au făcut parada robelor pe străzile municipiului, după care s-au îndreptat către Casa de Cultură, acolo unde au primit diplome și felicitări de la profesori, în frunte cu directorii liceului, Silvia Botez și Mariana Buciu.

Alături de părinți, apropiați și cadre didactice, liceenii au marcat corespunzător festivitatea de rămas bun. Aceștia au luat la pas străzile orașului, exclamând entuziaști numele unității de învățământ unde și-au petrecut ultimii ani de școală. Îmbrăcați în robe, plini de voie bună și elan tineresc, elevii și-au luat rămas bun de la școală, de la profesori și de la viața de licean.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

  1. Imi ocupam si eu vremea si am gasit articolul
    de mai sus al vostru asa ca am spus ca vreau sa va arat respectul meu
    pentru ceea ce ideea din sait.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Ești bogatul satului și prostul orașului

Următorul articol

Ziua Copilului, serbată de Poliția teleormăneană

Cele mai recente articole de Actualitate