Fermierii teleormăneni se pregătesc pentru o întâlnire cu ministrul Agriculturii

în Actualitatea politică/Administratie

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, și-a anunțat astăzi vizita în Teleorman. Acesta urmează să poarte, în cursul zilei de mâine, o discuție cu fermierii teleormăneni, pe marginea unor aspecte de interes pentru aceștia. Mai ales că, teoretic, județul Teleorman este un județ agricol, care ar trebui să se dezvolte prin agricultură.

Ministrul Adrian Oros va fi însoțit de directorul AFIR, Mihai Liviu Moraru, directorul general APIA, Adrian Pintea și directorul Fondului de Garantare pentru IMM, Dumitru Nancu. Vizita de lucru, inclusă probabil în sfera acțiunilor electorale, are ca obiectiv secundar acela de a convinge fermierii teleormăneni de eficiența măsurilor liberale în agricultură.

 

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*