liberinteleorman.ro

Fermierii și transportatorii din Teleorman, de 11 zile în protest, la Afumați

20 ianuarie 2024

Fermierii și transportatorii din Teleorman continuă să își exprime nemulțumirile în cadrul protestului care a ajuns astăzi la ziua a 11-a de manifestații, concentrându-se în principal în localitatea Afumați din Ilfov. În timp ce protestul se desfășoară în mai multe puncte, inclusiv în vămi, atenția se îndreaptă și către viitorul miting de la București, organizat mâine în Piața Constituției.

Mii de fermieri participă la aceste proteste, exprimându-și nemulțumirea față de politicile guvernamentale considerate dezastruoase pentru sectorul agricol și pentru transporturi. În ciuda eforturilor autorităților de a calma spiritele și de a negocia cu reprezentanții protestatarilor, aceștia au decis să continue manifestațiile pentru a obține lucruri concrete, nu doar promisiuni.

Astăzi, protestul are loc atât în vămi, acolo unde oamenii cer eliminarea unor taxe și reglementări considerate discriminatorii, cât și în localitatea Afumați, județul Ilfov, unde se stă în stradă de 11 zile.

În ciuda diviziunilor și nemulțumirilor, mâine se anunță un alt eveniment în Capitală. Un miting este programat în Piața Constituției, la care sunt așteptați aproximativ 5.000 de oameni și 200 de utilaje agricole. Organizatorii acestui eveniment sunt susținătorii senatoarei Diana Șoșoacă, dar fermierii și transportatorii de la Afumați nu doresc să participe la acest miting, exprimându-și dorința de a continua protestul lor neasociat politic.

Primarul Nicușor Dan a informat că intrarea tractoarelor și capetelor de utilaje tip TIR se va realiza pe Șoseaua Alexandriei, în intervalul orar 6-7 dimineața.

Citiți și: Fermierii și transportatorii din Teleorman continuă să se alăture valului de proteste – VIDEO

Fermierii din Teleorman, în a patra zi de PROTEST, la București: „Nu putem fi călcați în picioare la nesfârșit”

Alți fermieri din Teleorman, în drum spre protestul din București – Trafic îngreunat

Protest masiv: transportatorii și fermierii din Teleorman și alte județe, la Guvern

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Cât costă sarmaua pe care Victor Drăgușin le-o dă votanților și cine e livratorul

Următorul articol

Vremea în Teleorman: Îngheț puternic peste noapte, minima coboară la -7°C

Cele mai recente articole de Actualitate