liberinteleorman.ro

Femeile liberale din Teleorman, premiate la Gala OFL

4 martie 2016

Monica Vasilescu

maria stoian și raluca fedelesUn grup al femeilor liberale din Teleorman, în frunte cu Maria Stoian și Raluca Fedeleș, s-a aflat la Gala Femeilor Liberale, care a avut loc la Ateneul Român din București, un eveniment anual care celebrează reușitele doamnelor implicate în viața societății. La gala OFL, fiecare organizație judeţeană s-a lăudat cu rezultatele obținute, în funcţie de proiectele pe care le-a desfăşurat. Organizaţia Femeilor Liberale din Teleorman a desfășurat anul trecut o campanie de donare de carte numită ”Dăruind vei dobândi”. Cărțile colectate au fost donate unui ONG din Marea Britanie nou înființat, care a deschis acolo prima bibliotecă românească. În cadrul galei, filiala din Teleorman a OFL a primit un premiu, care a fost încredințat colaboratorilor. Premiul a fost ridicat de Maria Stoian, în calitate de reprezentant al unui ONG. ”Donația de carte pe care femeile liberale teleormănene au realizat-o s-a dorit a fi daruri de suflet pentru suflet. Această acțiune a avut drept obiectiv latura social-umană și păstrarea legăturii copiilor românilor plecați peste hotare cu ceea ce înseamnă acasă. Cărțile au fost dăruite lor, copiilor, celor ce vor fi viitori oameni maturi, dar de care astăzi trebuie să ne ocupăm pentru a fi mâine mai buni, mai instruiți, mai români. Faptul că prin darurile transmise am reușit să realizăm o bibliotecă românească la Nottingham a produs o imensă bucurie. Numai prin asemenea acțiuni se poate reliefa latura spirituală a culturii românesti. Promovarea tradițiilor și a culturii trebuie să devină exemple de bune practici demne de români adevărați. Vă mulțumesc în numele meu, dar și al femeilor liberale pentru bucuria pe care ați manifestat-o cu aceasta ocazie!”, a declarant Maria Stoian la Gala Femeilor Liberale din acest an.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

  1. S-au terminat cartile copiilor teleormaneni si din prea multa grija pentru cei de aici au decis sa le trimita in marea britanie :)) vine campanie si vom auzi aceste doamne cat de mult le pasa de copii si de tinerii din teleorman carora vor sa le ofere un viitor , un loc de munca si educatie corespunzatoare :)) tipic domne…premii va trebuiau :))

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Vizită regală la Alexandria

Următorul articol

Zvon de primăvară la Centrul de Îngrijire și Asistență Olteni

Cele mai recente articole de Politica altfel