liberinteleorman.ro

Fată de 11 ani, din Alexandria, sărutată și pipăită, prin constrângere! Tatăl său l-a băgat pe agresor în spital

30 decembrie 2023

La data de 30 decembrie a.c., în jurul orei 12:00, Poliția Municipiului Alexandria a fost sesizată, prin apel la numărul unic de urgență 112, de către un bărbat din localitate despre faptul că fiica sa minoră ar fi fost sărutată și pipăită, prin constrângere, de către un tânăr, în timp ce se afla în zona blocului în care domiciliază.

Cercetările preliminare indică ipoteza că fata de 11 ani ar fi fost abordată de către un tânăr care locuiește în aceeași zonă, în vârstă de 25 de ani, care ar fi luat-o în brațe, ar fi sărutat-o pe cap și obraz și ar fi pipăit-o pe spate, fără acordul ei. Minora ar fi reușit să se elibereze și a mers la domiciliu, povestind tatălui cele petrecute.

Bărbatul în vârstă de 36 de ani ar fi ieșit în căutarea tânărului și i-ar fi cerut explicații, agresându-l fizic, fapt ce a determinat înregistrarea unui alt apel de urgență prin care se solicita sprijin în cazul unui tânăr agresat fizic.

Tânărul a necesitat îngrijiri medicale, sens în care a fost transportat la spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală și lovirea sau alte violențe, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptelor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria, a anunțat IPJ Teleorman.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Inspectorii de prevenire au intensificat controalele la spațiile de cazare, la spațiile de alimentație publică care organizează mese festive de Revelion

Următorul articol

Incendiu de proporții la Roșiori! O hală de producție peleți și o magazie au ARS

Cele mai recente articole de Actualitate