liberinteleorman.ro

#FărăPenali în Teleorman

17 august 2018

Monica Vasilescu

Inițiatorii și voluntarii #fără penali în funcții publice vin în Teleorman să strângă semnături. Ei caută persoane libere, duminică, 19 august, pentru a li se alătura în demersul lor de a-i identifica pe cei care doresc să semneze această inițiativă.

„Hai să aducem Teleormanul în liga județelor cu 20.000 de semnături care dau semnalul că nu mai vor penali în funcții publice. Vino cu noi pe 19 august să luăm la pas comunele din județ și să le spunem oamenilor că Teleormanul merită fără penali în funcții publice. Plecarea este la ora 09:00 din Piața Victoriei din București, întoarcerea este după ora 20:00. Vino alături de noi să le arătăm penalilor de Teleorman că România nu este a lor”, acesta este mesajul postat în evenimentul creat pe Facebook.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Trupa Arlechin din Alexandria, la Festivalul European al Spectacolului Timișoara

Următorul articol

Ce spune PROFI despre viermii găsiți în pui de către un client

Cele mai recente articole de Actualitate