liberinteleorman.ro

Fanfara militară a trecut pe la Alexandria

17 mai 2015

Monica Vasilescu

FANFARAMai mulți alexăndreni decât de obicei au acceptat, de această dată, invitația Primăriei Alexandria de a asculta Fanfara Militară ”Dealul Spirii” din București, care a concertat duminică, începând cu ora 17.00, în foișorul din parcul de lângă Catedrală.

Timp de două ore, instrumentiștii profesioniști ai formației condusă de dirijorul Orchestrei Naționale Radio, Eugen Marin, au adus publicului local piese celebre în interpretări inedite. Fanfara ”Dealul Spirii” nu se limitează doar la interpretări de tipul orchestrei simfonice, având momente muzicale variate, de la clasică, până la marșuri militare și interpretări instrumentale ale unor piese cunoscute sau folclor.

Într-o nouă stagiune de muzică de promenadă, fanfara se va afla la Alexandria de două ori pe lună, duminica, pentru aceia care agreează altfel de ritmuri, potrivit celui care se ocupă de buna desfășurare a spectacolului, reprezentantul primăriei – Eugen Delcea.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Seară de muzică şi poezie la muzeu

Următorul articol

Europa, casa noastrǎ

Cele mai recente articole de Cultură