Fane Tăbăcitu, piatra de moară de la gâtul lui Drăgușin

în Bârfe

stefan tabacituCarmen Dumitrescu

Victor Drăgușin rămâne la această dată, unul dintre cei mai respectați social-democrați din Teleorman. Și respectul nu vine doar din exteriorul partidului, ci și din interior, pesediștii noștri fiind în stare să garanteze pentru verticalitatea primarului Alexandriei până în pânzele albe. De o vreme, însă, Drăgușin are un comportament anormal în sfera publică, lucru care i-a pus pe gânduri mai ales pe cei care îl apreciau. Partea interesantă e că pesediștii au și găsit o explicație, menită să-l salveze pe Drăgușin de orice vină: Fane Tăbăcitu. Astfel, din punctul de vedere al unora dintre pesediști, administratorul municipiului a spart mai multe oale de când își ocupă funcția decât a putut Drăgușin să repare. Și pentru că Drăgușin trage ponoasele, pesediștii încep să se gândească la un mod de a-l scoate pe Tăbăcitu din schemă. Deși comunismul nu iese niciodată din scenă, noi le dorim totuși mult succes. După care sperăm să-și mai asume și Drăgușin câte o nefăcută… Așa, de dragul jocului de glezne…

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

3 Comments

  1. Bleah… Tabacitu! Asta daca ar putea ar lega primaria aia de un colt, ar trage de ea si ar duce-o acasa!
    Da, deh, e si asta fruntas socialist, nu?! Nu mai are somn de grija poporului!!!

  2. Pe manelistul asta ,fane de la primarie,nu-l verifica nimeni? pe cand asistam la ”’jumulirea’ acestui curcan, pardon,cocostirc lesinat? a ajuns sa se intinda mai mult decat i-e plapuma.

  3. Mare Traficant de influenta ,face angajari si promovari pe banda rulanta , ca la autoservire. Probabil confunda primaria si judetul cu bodega din centrul orasului pe care o detine.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*