liberinteleorman.ro

Fane Tăbăcitu a DEMISIONAT de la Primăria Alexandria

Advertisement

Fane Tăbăcitu, administratorul public al municipiului Alexandria, a anunțat în mod surprinzător că își dă demisia din funcție. Decizia sa a stârnit interes și speculații în rândul comunității locale, deoarece Fane Tăbăcitu a fost o figură apropiată de primarul Victor Drăgușin și cel care a condus, de fapt, administrația publică locală.

Ștefan Tăbăcitu (pe numele său întreg) a deținut funcția de administrator public al municipiului Alexandria pentru o perioadă semnificativă, peste 10 ani, și a fost implicat în gestionarea diverselor aspecte legate de administrația locală.

Potrivit unor surse, relația între primarul Drăgușin și cel care a condus primaria din umbră s-a deteriorat în ultima vreme, fiindcă preferatul său nu ar fi avut loc la organizația de Tineret a PSD.

Tăbăcitu este și vicepreședinte al PSD Teleorman și cel care a făcut până acum jocurile astfel încât el și apropiații lui să fie mereu în orice schemă politică în timp ce tinerii din partid serioși (că mai sunt și astfel de persoane în PSD) au prins funcții mai greu spre deloc. Nu ne referim aici la tinerii analfabeți, ei sunt tot timpul promovați.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

2 Comments

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

CSM Alexandria a obținut licențierea pentru Liga a II-a

Următorul articol

Manifestare culturală la Didești: dezvelirea bustului scriitorului Gala Galaction, fiu al satului

Cele mai recente articole de Actualitate