Familia unei bătrâne ucise în Teleorman este scandalizată! Ucigașul a luat doar 12 ani de închisoare pentru omor, viol și furt

în Actualitate/Actualitatea politică

În luna februarie a acestui an, o crimă înfiorătoare a cutremurat comuna Cervenia din Teleorman: o bătrână a fost violată și ucisă de un vecin. 

Totul s-a descoperit după ce o localnică a sesizat că bătrâna în cauză nu răspundea poștașului care o căuta pentru a-i aduce pensia. Ca atare, vecina a mers la locuința femeii și a intrat în casă, acolo unde a văzut încă de la intrare urme de sânge. În pat se afla bătrâna, pe jumătate goală, zăcând într-o baltă de sânge. Aceasta fusese violată, lovită în mod repetat cu un obiect dur în zona capului, pe corpul acesteia fiind urme înspăimântătoare ale violenței celui acuzat. Înainte de a părăsi scena crimei, bărbatul ar fi luat și bani din locuința bătrânei care fusese răscolită, potrivit cunoscuților.

Pentru toate aceste infracțiuni, inculpatul, pe numele său Totolan Andrei Viorel, a luat 12 ani de închisoare de la Tribunalul Teleorman. ”Tip soluție: Condamnare: În baza art. 188 alin. 1 Cod penal, cu aplicarea art. 396 alin. 10 Cod procedură penală condamnă pe inculpatul Totolan Andrei Viorel, la pedeapsa de 10 (zece) ani închisoare. (…) În baza art. 218 alin. 1 Cod penal, cu aplicarea art. 396 alin. 10 Cod procedură penală, condamnă pe inculpatul Totolan Andrei Viorel, la pedeapsa de 6 (şase) ani închisoare. În temeiul art. 67 alin. 2 Cod penal interzice inculpatului, ca pedeapsă complementară, drepturile prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a, b, h Cod penal pe o durată de 4 (patru) ani, în condiţiile art. 68 alin. 1 lit. c Cod penal. În baza art. 38 alin. 1 şi art. 39 alin. 1 lit. b Cod penal inculpatul urmează să execute pedeapsa de 12 (doisprezece) ani închisoare”. De asemenea, instanța a confiscat de la inculpat o bâtă din lemn și l-a obligat pe inculpatul Totolan Andrei Viorel să plătească părţii civile suma de 5.000 lei despăgubiri materiale şi suma de 20.000 lei daune morale.

Familia bătrânei ucise este scandalizată și înfricoşată că legea nu pare să fie de partea victimelor. Cei din familie au făcut astăzi apel la soluția tribunalului de la Teleorman și speră că vor avea mai mulți sorți de izbândă la instanța superioară…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*