Fals și uz de fals la PSD Teleorman! Apoliticul Ciocîrlan e consilier județean

în Actualitate/Actualitatea politică/Din culisele politice

Înainte de alegerile europarlamentare, mai exact pe data de 10 mai 2019, un profesor de la Talpa, mâna dreaptă a lui Benone Rababoc, pe numele de la catalog Ciocîrlan I. Marius, membru supleant pe lista de consilieri județeni ai PSD, chiar membru marcant PSD Talpa și sforar șef la Școala Talpa, după cum spun gurile rele, s-a dus la AEP și a dat semnătură, sub incidența Codului Penal, cum că el nu este membru al vreunui partid politic. Adică, s-a declarat apolitic sub semnătură privată sub incidența Codului Penal și sub jurământ.

Autoritatea Electorală Permanentă a admis cererea lui de a intra în rândul Corpului Experților Electorali pentru a putea fi președinte de secție de votare la Talpa. Au trecut alegerile, Dragnea a intrat la pușcărie, nea Petre Cioabă și-a dat demisia din consilier județean și a devenit deputat în locul pușcăriașului. În luna iulie, Consiliul Județean Teleorman l-a validat în funcția de consilier pe… apoliticul Ciocîrlan.

Pe data de 16 iulie 2019 și-a dat demisia din Corpul Experților Electorali și și-a reluat activitatea la PSD Teleorman, fiind validat ulterior consilier judetean din partea PSD Teleorman. Adică fals, uz de fals, fals sub semnătură privată, chiar sub formă continuată…. Autorităților, investigați!

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*