Factorii poștali din Teleorman ies în stradă

în Actualitate/Politica altfel

Monica Vasilescu

protest-posta-romana-Sindicatul Lucrătorilor Poștali din România-Filiala Teleorman se pregătește de acțiuni stradale. În perioada 11-15 aprilie 2016, SLPR Teleorman va participa la pichetarea organizată la sediul Poștei Române, iar pe 7 mai la mitingul național organizat la București.

Conform președintelui SLPR Teleorman – Nicu Tuinea, lista revendicărilor cuprinde, în primul rând, creșterea veniturilor salariale, adică majorarea fixă a salariului, acordarea de 2% din fondul de salarii pentru reluarea subvenționării biletelor de odihnă și tratament, întreruptă de trei ani, reacordarea ”cadourilor în bani” etc. De asemenea, factorii poștali vor protejarea salariaților defavorizați și o altă politică de personal, în sensul în care să se deblocheze imediat posturile vacante rezultate din normare.

La ultimul punct al doleanțelor, protestatarii cer obligarea conducerii companiei, de către Guvernul României și Ministerul Comunicațiilor și al Societății Informaționale, în calitatea lor de proprietari ai Poștei Române, să crească lunar veniturile CNPR prin contracte, prestații și servicii noi elaborate și vândute la nivel național și regional.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*