liberinteleorman.ro

Factorii poștali din Teleorman ies în stradă

9 martie 2016

Monica Vasilescu

protest-posta-romana-Sindicatul Lucrătorilor Poștali din România-Filiala Teleorman se pregătește de acțiuni stradale. În perioada 11-15 aprilie 2016, SLPR Teleorman va participa la pichetarea organizată la sediul Poștei Române, iar pe 7 mai la mitingul național organizat la București.

Conform președintelui SLPR Teleorman – Nicu Tuinea, lista revendicărilor cuprinde, în primul rând, creșterea veniturilor salariale, adică majorarea fixă a salariului, acordarea de 2% din fondul de salarii pentru reluarea subvenționării biletelor de odihnă și tratament, întreruptă de trei ani, reacordarea ”cadourilor în bani” etc. De asemenea, factorii poștali vor protejarea salariaților defavorizați și o altă politică de personal, în sensul în care să se deblocheze imediat posturile vacante rezultate din normare.

La ultimul punct al doleanțelor, protestatarii cer obligarea conducerii companiei, de către Guvernul României și Ministerul Comunicațiilor și al Societății Informaționale, în calitatea lor de proprietari ai Poștei Române, să crească lunar veniturile CNPR prin contracte, prestații și servicii noi elaborate și vândute la nivel național și regional.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Serbarea Martisorului, a primaverii si a Zilei de 8 Martie, la Țigănești

Următorul articol

Fir-ați ai Dragnea să fiți!

Cele mai recente articole de Actualitate