liberinteleorman.ro

EXPOZIȚIE: Lumină și culoare în Poiana lui Iocan

6 iulie 2023

Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman, instituție subordonată Consiliului Județean Teleorman, vernisează vineri, 7 iulie 2023, începând cu ora 17.00, la Sala de lectură, expoziția de pictură Lumină și culoare în Poiana lui Iocan.

În perioada 29 iunie – 3 iulie 2023, la Siliștea-Gumești, a avut loc ediția a II – a a taberei de pictură Lumină și culoare în Poiana lui Iocan, organizată de Asociația Culturală Marin Preda, la inițiativa pictorului George Costea.

Vineri, 30 iunie, la deschiderea evenimentului, au fost prezenți numeroși oameni de cultură din județ precum și oficialități: Haralambie Epure, prefectul județului Teleorman; Raluca Oana Fedeleș, vicepreședinte al Consiliului Județean Teleorman; Maria Stoian, deputat; Niculae Stelian, primarul comunei Siliștea Gumești, etc.

Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman a fost reprezentată de managerul Valentina Pașa, care a felicitat organizatorii, colaboratorii și artiștii și a  adresat invitația de a prezenta lucrările de pictură și la bibliotecă.

Deschiderea evenimentului a fost prezentată de Marius Tita, iar vernisajul a fost prezentat de Mimi Necula, producător TVR1 si TVR Cultural.

Au participat artiști profesioniști de marcă din întreaga țară: Dorin Apreutesei, Mihai Boroiu, Mihai Marin Cârstea, Dan Cristian Chiriac, Freya, Adonis Ghițulescu, Cristian Iancu, Marin Răducu, George Păunescu, Mihai Șerbănescu, Tudor Șerbănescu, Daniela Șontică, Emilia Trandafir.

Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman găzduiește expoziția în perioada 7 iulie – 31 august 2023.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Octavian Paler – personalitatea lunii iulie, la Biblioteca Județeană Marin Preda

Următorul articol

Ce a făcut Poliția Animalelor din Teleorman de la înființare până în prezent

Cele mai recente articole de Actualitate