EXCLUSIV. Tânărul acuzat de violarea și sechestrarea tinerei de 19 ani se apără: „Putea să plece oricând, nici nu era încuiată ușa”

în Dezvăluiri

Cazul fetei care a sunat la 112 pentru a anunța poliția că este ținută într-un apartament din Alexandria și violată este încă nelămurit. Pentru a afla toate punctele de vedere, l-am contactat pe presupusul violator și am reușit să obținem, în exclusivitate, un interviu cu acesta. Tânărul susține că nu a fost vorba nicio secundă de vreun abuz și că fata nu a fost în pericol niciun moment. El crede că la mijloc poate fi dorința fetei de a face bani de pe urma poveștii, pentru că el are o mașină de lux și fata crede că are bani. Iată povestea, așa cum este ea relatată, de tânărul de 22 de ani, care se confruntă acum cu niște acuzații foarte grave, mai ales că fata de 19 ani a depus deja plângere la parchet pentru viol și lipsire de libertate.

„Am cunoscut-o prin intermediul unei nepoate, la un botez și acolo ne-am întâlnit prima dată. Apoi am ținut legătura cu ea, am schimbat numere de telefon… În ziua aceea am fost la o rudă de-a mea, pe ea am luat-o de pe drum, vorbisem la telefon înainte, plănuisem să ne vedem și dacă e de acord să meargă cu mine la ruda aceasta. Am stat acolo, la un grătar, câteva ore. Nu am băut, nu beau de fel. Dacă știam că se ajunge aici, nu o luam. Dar acolo nu era deloc supărată sau să zică că vrea să plece acasă. A zis doar că nu mănâncă. Am plecat de acolo, m-a întrebat și câte camere am la apartament, habar nu am de ce. I-am propus să meargă cu mine acasă, a zis că e de acord, pentru că ziua următoare aveam un drum la București și am zis să se plimbe cu mine. Am luat-o cu mașina, am văzut că ea zice că a tras de volan să se dea jos. E total neadevărat. Am mers la o prietenă de-a ei din Peretu, am vorbit cu oamenii de acolo. Era relaxată și nu a opus niciodată rezistență, a făcut și poze, am și pozele dacă e nevoie. Apoi totul a fost în regulă. Părinții mei erau la țară, i-am spus și asta. A zis că are încredere în mine și că mergem la mine. Acolo a urcat, nu a zis că nu urcă. M-a întrebat la ce etaj stau. Am ajuns la mine, nu am încuiat ușa cu cheia, putea să deschidă ușa oricând. Intimitate între noi nu a fost. Am stat împreună în cameră, am vorbit despre vețile noastre, eu voiam să am o relație cu ea, măcar de prietenie, nici gând de alte chestii. Am vorbit cu ea. Eu am întrebat-o dacă a mai avut relații, a zis că da și că încă mai ține legătura cu fostul prieten. Am sărutat-o pe buze, zâmbea, nu a avut niciodată repulsie față de mine. Am pupat-o, am ținut-o în brațe, nu a spus absolut nimic, că ar vrea să plece. Apoi i s-a făcut somn, i-am propus să doarmă cu mine, dar a zis că e mai relaxată dincolo. I-am arătat camera, telefonul l-a avut mereu cu ea. Nu am bruscat-o în niciun fel. Apoi am adormit, am închis ușa mea, m-am încuiat în cameră, am dormit și la 6 și ceva a venit poliția. Eu credeam că e mama. Eram în șoc total. Oricând putea să iasă din apartament. Nu știu de ce a făcut-o, crede că am bani, dar nu am. Am o mașină pentru care am muncit foarte mult. Eu am strâns și probele de pe Facebook. Mi-e foarte greu, nu vreau să treacă nimeni prin ce trec eu. Părinții mei sunt foarte supărați pe mine, pentru că ei nu sunt de acord să vin cu iubitele acasă și asta mă pune într-o lumină proastă. Am coșmaruri, nu înțeleg de ce mi se întâmplă așa ceva.”, a declarat tânărul în exclusivitate pentru ziarul Liber în Teleorman.

Iată și declarațiile fetei, după ieșirea de la audieri:

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*