EXCLUSIV! Mai mulți taximetriști din Teleorman au imobilizat un bărbat care hărțuia femei și copii, apoi l-au predat poliției

în Actualitate/Administratie

Câțiva taximetriști din Alexandria au luat dreptatea în propriile mâini și au reușit, pe cont propriu, să prindă și să imobilizeze un bărbat despre care ei povestesc că ar urmări și teroriza femei și copii din oraș. Unul dintre taximetriști a declarat foarte revoltat că bărbatul în cauză îi amenințase fetița că nu va mai intra în scara blocului, iar altul povestește că același individ i-a urmărit soția. Tot ei spun că bărbatul în vârstă de 40 de ani lucrează pe șantier și vine din zona județului Botoșani. Poliția l-ar mai fi capturat o dată și l-a trimis înapoi acasă, dar el s-ar fi întors să terorizeze comunitatea din Alexandria.

În consecință, taximetriștii au luat inițiativa și în această seară l-au prins și imobilizat pe bărbat. Chiar la Casa de Cultură, unde s-a petrecut în această după-amiază și momentul comemorativ în memoria adolescentei ucise la Caracal. Poliția a venit la fața locului și l-a dus pe bărbat la secție. Dar, așa cum se vede și în înregistrare, oamenii sunt circumspecți cu privire la faptul că bărbatul va fi oprit și vor să facă singuri dreptate.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

2 Comments

  1. Sunt de acord cu responsabilitatea civica dar nu trebuie să ducem la extrem. Se poate transforma în vânătoare de vrăjitoare

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*